Carti de vizita pliate

SKU
ADV010
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
0,60 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
simple=>ADV010
DESCRIERE PRODUS

Acest tip de carti de vizita se potriveste persoanelor care vor sa transmita mai multe informatii pe un astfel de suport. Echipa Advice Media realizeaza carti de vizita pliate in format portrait sau landscape care se comporta precum niste mini-pliante ce incap intr-un portofel sau intr-un suport pentru cartile de vizita.

 

La cerere, cartile de vizita se pot realiza din carton special sau colorat in masa, sub orice forma de pliere. Astfel de material tipografice pot fi utilizate drept carduri de promovare, pot avea un calendar inclus pe una din fete sau, prin aplicarea unuei linii cu perfor pe latura de indoire, se pot transforma in cupoane de reducere, taloane de concurs etc. 

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv