Etichete autocolant PVC

SKU
ADV041
  • Cumparati 5 cu 55,00 lei fiecare si save 8%
  • Cumparati 10 cu 52,00 lei fiecare si save 13%
  • Cumparati 20 cu 49,00 lei fiecare si save 18%
  • Cumparati 50 cu 45,00 lei fiecare si save 25%
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
60,00 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
Cantitate 5 + 10 + 20 + 50 +
Pret bucata 55 lei 52 lei 49 lei 45 lei
DESCRIERE PRODUS

Etichete autocolante tiparite pe plastic alb. La cerere, etichetele pot fi taiate normal, la ghilotina, sau sub diverse forme speciale.

Tehnologiile de imprimare achizitionate permit realizarea de pe autocolant din PVC alb sau transparent. Etichetele din PVC (alb sau transparent) sunt rezistente la apa si schimbari termice. Datorita acestei proprietati, ele pot fi folosite atat pentru aplicatii interioare, cat si exterioare.


Pentru a facilita personalizarea produselor, etichetele sau stickerele sunt realizate din autocolant de cea mai buna calitate ce permite lipirea cu usurinta pe diverse tipuri de suprafete. Astfel, autocolantele au o gama larga de utilizare in domenii precum industria alimentara, cea a produselor cosmetice, a electronicelor, cea farmaceutica etc.


Etichetele sunt disponibile intr-o gama variata de formate, putand fi taiate la dimensiunea specificata de client.


Deoarece folosirea etichetelor autocolante pune in valoarea identitatea vizuala a brand-ului, se va acorda atentie deosebita realizarii grafice a acestora. Asigurati-va ca elementele reprezentative ale companiei dumneavostra sunt utilizate in concordanta cu specificatiile din manualul de identitate. Daca unul dintre scopurile etichetei este de a lua legatura cu clientii, nu uitati sa plasati datele de contact ale firmei intr-un loc vizibil. In cazul etichetelor autocolante de dimensiuni mici, ele nu trebuie aglomerate cu prea multe informatii.

Format standard
Pretul initial este calculat pentru 1 m2 autocolant printat si taiat la forma
Gramaje carton
Autocolant plastic alb
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Etichetele autocolante pot fi taiate sub diverse forme

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv