Calendare de perete

SKU
ADV968
 • Cumparati 30 cu 9,20 lei fiecare si save 2%
 • Cumparati 50 cu 8,40 lei fiecare si save 11%
 • Cumparati 100 cu 8,00 lei fiecare si save 15%
 • Cumparati 200 cu 7,60 lei fiecare si save 19%
 • Cumparati 500 cu 7,20 lei fiecare si save 23%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff, rar, zip

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
9,40 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 30 + 50 + 100 + 200 + 500 +
Pret bucata 9.2 lei 8.4 lei 8 lei 7.6 lei 7.2 lei
simple=>ADV968
DESCRIERE PRODUS

Tipografia Advice Media realizeaza calendare de perete in format 45x32 cm sau 22x32 cm , ce pot avea 12+1 file sau 6+1 file. Preturile de pe site sunt calculate pentru hartie de 130 gr/mp lucioasa si carton de 500 gr/mp pentru suportul din spate. Preturile includ personalizarea pe fiecare pagina si pe coperta conform cu grafica si specificatiilor clientului.


Pentru un plus de rezistenta si eleganta, coperta unui calendar de perete poate fi plastifiata, la cerere, mat, lucios sau soft touch.

 

Ne deosebim de celelalte tipografii prin faptul ca toate calendarele realizate la noi sunt personalizate integral, atat pe coperta, cat si pe fiecare pagina in parte. Un calendar de perete va fi realizat de la zero acest lucru permitand personalizarea pe fiecare pagina.

 

Pe site, avem un catalog cu modele gratuite de calendare de perete personalizate pentru care se poate opta inainte de plasarea unei comenzi. Partea grafica este originala, conceputa exclusiv pentru clientii nostri, garantand astfel diferentierea de produsele standard existente pe piata.

 

Personalizate prin imagini si texte reprezentative pentru companie, calendarele de perete sunt unele dintre cele mai apreciate si utilizate cadouri corporate. Oferite colaboratorilor, furnizorilor si clientilor, in special in lunile decembrie si ianuarie, calendarele de perete sunt folosite pe tot parcursul anului, garantand astfel expunerea informatiilor cu care sunt personalizate un timp indelungat.
Un design atragator si o calitate ridicata a tiparului garanteaza transformarea calendarelor de perete intr-un instrument eficient utilizat in promovare.

 

Formatul standard al unui calendar de perete este de 13 file (12 pagini interioare + coperta), insa aceste aspecte pot fi modificate in functie de cerintele beneficiarului. Astfel, uneori, pe pagina unui calendar sunt tiparite mai multe luni din an, reducandu-se astfel numarul total al filelor.

 

In cazul in care nu ati conceput design-ul calendarelor de perete, Advice Media va pune la dispozitie un catalog cu modele gratuite ce urmeaza sa fie personalizate (pe coperta si pe filele interioare) cu datele clientilor.

Modelele de calendare de perete se diferentiaza prin tematica si imaginile utilizate, acestea fiind concepute special pentru clientii nostri, neputand fi comandate prin alte tipografii.

Colectia pe care o oferim clientilor nostri include modele precum Venice, Moving, Artwork, Flowers, Cities, Funny, Colors, Landscape, Spa, Wine & Coffee, Strange, Luxory, Horses sau Wild Animals.

 

Clientii nostri personalizeaza acest tip de materiale cu logo-ul companiei, slogan-ul acesteia, precum si datele de contact. Pe un calendar de perete trebuie sa se regaseasca site-ul firmei, dar si adresele conturilor de pe retelele de socializare.

Format standard
45x32 cm sau 22x32 cm (12+1 file sau 6+1 file)
Gramaje carton
Pretul initial este calculat pentru 130g lucios si 500 g carton spate
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Plastifiere mata/lucioasa sau soft touch coperta
Mod ambalare
Cutii kraft simple sau cu personalizare

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,90 lei