Brichete

4 Articole

Setati descendent
pe pagina
  1. brichete ieftine personalizate
    Bricheta M3L
    de la 0,85 lei
  2. brichete personalizate cu desfacator
    Bricheta M3L cu desfacator
    de la 1,14 lei
  3. brichete personalizate
    Bricheta Piezo
    de la 1,42 lei
  4. Bricheta Slim
    Bricheta Slim
    de la 1,56 lei

4 Articole

Setati descendent
pe pagina

Brichete personalizate cu informatiile oferite de client la preturi ieftine. Oferim o gama variata de brichete promotionale, clientii avand posibilitatea de a alege brichete mini, slim sau clasice. Culorile difera de la un produs la altul si trebuie sa fie in armonie cu nuntele ce vor fi utilizate in procesul de personalizare.

 

Personalizam atat brichete mecanice, cat si cele cu aprindere piezo. Personalizarea se poate intr-o singura culoare sau in policromie, pe o singura fata sau fata/verso, in functie de specificatiile clientilor. Pentru a va diferentia si a realiza un obiect promotional elegant, orice bricheta personalizata poate fi lacuita selectiv.

 

Importam brichete personalizate de cea mai buna calitate si detinem stocuri interne din cele mai comandate produse. Majoritatea brichetelor din portofoliul nostru sunt din gamele Tokai si Unilite, fiind realizate din pastic sau metal. Brichetele Unilite mecanice si piezo sunt certificate de institutul de teste TUV Rheinland cu nr. ISO 9994-2005 si indeplinesc normele europene de protectie, EN13869 (child resistant).

 

Brichete personalizate la preturi mici

 

Pentru a vedea mai multe detalii despre fiecare tip de bricheta personalizata in parte, accesati imaginile din aceasta categorie si veti fi redirectionati spre pagina de produs, unde gasiti informatii despre culorile disponibile, modalitatea de aprindere, tipul de personalizare, materialul din care sunt concepute si tehnica de personalizare a brichetelor.

 

Puteti plasa comenzi online de brichete personalizate mecanice, clasice, cu desfacator sau aprindere piezo. Pretul pentru serviciul de inscriptionare brichete difera in functie de tiraj, de modelul de bricheta ales si de tipul de personalizare pentru care optati. Adoptam o politica de preturi transparenta, acestea putand fi calculate direct pe site, in pagina fiecarui produs existand un calculator de preturi pus la dispozitia clientilor.

 

Promoveaza-te cu brichete promotionale!

 

Brichetele personalizate sunt incluse in categoria acelor materiale promotionale care au un dublu avantaj: cel al vizibilitatii marcii cu care au fost inscriptionate si cel al utilitatii produsului. Comanda brichete promotionale personalizate cu datele companiei si asigura vizibilitatea brand-ului pe care-l promovezi, in special daca utilizezi aceste materiale promotionale pentru promovarea barurilor, restaurantelor, puburilor, hotelurilor etc.

 

Alaturi de brelocuri personalizate, brichetele pot fi incluse in cadourile corporate si oferite partenerilor de afaceri.

 

Comenzile de brichete inscriptionate se realizeaza online, iar livrarea se face prin curier rapid.