Sacose bumbac

13 Articole

Setati descendent
pe pagina

13 Articole

Setati descendent
pe pagina

In aceasta categorie veti gasi sacose din bumbac 100%. Sacosele din tesatura de bumbac sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori. Fiecare produs
poate fi personalizat cu grafica oferita de client. Grosimea bumbacului difera de la un produs la altul. Toate sacosele textile de pe site sunt foarte rezistente, principalul lor avantaj fiind utilizarea indelungata. Ele pot fi refolosite ceea ce asigura vizibilitate ridicata.

 

Gama noastra de sacose din bumbac cuprinde modele cu manere lungi, manere scurte, sacose in diverse culori, sacose din bumbac organic cu manere simple sau colorate.


Intalnite si sub denumirea tote bags, sacosele textile din 100% bumbac pot deveni un accesoriu util transformandu-se cu usurinta in geanta preferata.

 

Sacosele din bumbac - alternativa ideala si durabila a pungilor de cumparaturi

 

In contextul actul, preocuparea pentru mediul inconjurator trebuie sa ne determine sa facem cat de multe schimbari putem pentru a reusi sa ne comportam intr-un fel prietenos cu tot ceea ce ne inconjoara.

 

Pungile din plastic au devenit un adevarat pericol pentru mediul inconjurator, insa o sacosa din bumbac poate fi una dintre cele mai potrivite alternative. Alege pentru evenimente sau inlocuieste pungile clasice din plastic si hartei cu sacose textile din 100% bumbac, bumbac combinat cu iuta sau panza.

 

Unele sacose din bumbac sunt recomandate pentru a inlocui cu succes pungile din plastic sau chiar pe cele din hartie care sutn ofertite de cele mai multe ori in cadrul targurilor si expozitiilor.

 

Bumbacul - materialul perfect pentru sacose

 

  • Bumbacul este un material ideal pentru confectionarea de sacose.
  • Bumbacul poate fi vopsit in diverse culori sau folosit in nuanta sa naturala.
  • In industria promotionalelor, bumbacul este considerat o tesatura fina care permite imprimarea calitativa a detaliilor si culorilor.
  • Materialul este reutilizabil si biodegradabil.
  • Tesaturile din bumbac pot avea diverse grosimi, astfel daca doresti o sacosa din bumbac mai rezistenta, verifica in pagina de produs grosimea tesaturii folosite in confectionarea tipului respectiv de sacosa.

In portofoliul nostru, avem sacose confectioante si din bumbac organic sau combinatie de bumbac cu iuta.