Pixuri plastic

Articolele 1-24 din 30

Setati descendent
pe pagina
Pagina
 1. pixuri personalizate ieftine
  Pix Lio
  de la 1,06 lei
 2. Pixuri plastic
  Pix Polo
  de la 1,19 lei
 3. Pix Finball
  Pix Finball
  de la 0,70 lei
 4. Pixuri plastic
  Pix Wumpy
  de la 1,10 lei
 5. Pix Leopard
  Pix Leopard
  de la 0,68 lei
 6. Pix Snow Leopard
  Pix Snow Leopard
  de la 0,68 lei
 7. Pix cu bila Lumpy
  Pix cu bila Lumpy
  de la 1,30 lei
 8. Pix Rubri
  Pix Rubri
  de la 1,54 lei
 9. Pix Klinch
  Pix Klinch
  de la 1,71 lei
 10. Pix Swell
  Pix Swell
  de la 1,30 lei
 11. Pixuri plastic
  Pix plastic Clexton
  de la 1,30 lei
 12. Pixuri plastic
  Pix Silter
  de la 2,24 lei
 13. Pix Yein
  Pix Yein
  de la 1,29 lei
 14. Pixuri plastic
  Pix Vade
  de la 1,60 lei
 15. Pix Stampy
  Pix Stampy
  de la 1,68 lei
 16. Pixuri plastic
  Pix plastic Dexir
  de la 0,84 lei
 17. Pixuri plastic
  Pix Zufer
  de la 0,95 lei
 18. Pixuri plastic
  Pix Zonet
  de la 0,95 lei
 19. Pix Yomil
  Pix Yomil
  de la 2,10 lei
 20. Pix Lelogram
  Pix Lelogram
  de la 1,66 lei
 21. Pix Insta
  Pix Insta
  de la 2,11 lei
 22. Pixuri plastic
  Pix Pixel
  de la 1,31 lei
 23. Pixuri plastic
  Pix Gallery
  de la 1,26 lei

Articolele 1-24 din 30

Setati descendent
pe pagina
Pagina

Pixuri personalizate - stocuri interne permanente

 

Pixuri personalizate color sau intr-o singura culoare prin tehnologie print LED UV. Oferim o gama variata de pixuri din plastic si detinem stocuri interne permanente pentru unele dintre cele mai apreciate pixuri. Putem realiza pixuri personalizate de diverse culori, forme si dimensiuni. Materialele promotionale astfel realizate au un avantaj dublu: cel al utilitatii pe care o ofera beneficiarului si cel al vizibilitatii informatiilor cu care acestea au fost personalizate.

Serviciul de personalizare pixuri permite companiilor sa utilizeze atat in comunicarea interna, cat si in cea externa materiale personalizate cu logo-ul sau datele de contact ale firmei. Pentru fiecare tip de pix personalizat in parte sunt oferite preturile si specificatiile tehnice. In functie de forma si dimensiunea pixului, personalizarea se poate realiza pe clips sau pe corp.

Detinem stocuri interne permanente din unele dintre cele mai comandate game de pixuri. Stocurile interne si cele externe sunt actualizate si pot fi consultate in pagina fiecarui produs in parte.

 

Importator direct de pixuri personalizate

 

Advice Media este importator direct si distribuitor pentru o gama variata de pixuri personalizate. Faptul ca importam direct de la producator, garanteaza existenta permanenta a unor stocuri interne de pixuri. Prin intermediul acestui site puteti comanda online o gama variata de pixuri personalizate. Pe pagina fiecarui produs in parte puteti gasi stocurile interne si externe actualizate.

 

Tehnica de personalizare pixuri

 

Toate modelele de pixuri pot fi personalizate, iar tipul de personalizare difera in functie de materialul din care este conceput fiecare instrument de scris in parte. Realizam pixuri personalizate prin tampografie, gravura laser, serigrafie si imprimare in policromie LED UV.

 

Pixuri din plastic la preturi ieftine

 

Preturile pentru serviciul de personalizare pixuri pot fi calculate direct pe site, in pagina fiecarui produs in parte. Preturile difera in funtie de tiraj, de tipul de personalizare ales si de specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte. Oferim pixuri din plastic ieftine, dar si din gamele premium pentru a ne plia pe nevoile clientilor nostri. Pentru a eficientiza timpii de comanda si, implicit, pe cei de productie si livrare, abordam o politica de pret transparenta. Pe pagina fiecarui produs in parte exista un calculator de preturi prin intermediul caruia utilizatorii pot calcula in timp real costurile pentru o comanda de pixuri.