Carti de vizita carton special

SKU
ADV002
 • Cumparati 200 cu 0,42 lei fiecare si save 2%
 • Cumparati 500 cu 0,37 lei fiecare si save 14%
 • Cumparati 1000 cu 0,31 lei fiecare si save 28%
 • Cumparati 2000 cu 0,29 lei fiecare si save 33%
 • Cumparati 5000 cu 0,25 lei fiecare si save 42%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
0,43 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 200 + 500 + 1000 + 2000 + 5000 +
Pret bucata 0.42 lei 0.37 lei 0.31 lei 0.29 lei 0.25 lei
simple=>ADV002
DESCRIERE PRODUS

Tiparim carti de vizita pe cartoane speciale de diverse texturi si cu gramaje cuprinse intre 280 – 300 g/mp. La cerere, putem tipari si pe cartoane colorate in masa a caror grosime este curpinsa intre 330 si 480 gr/mp.

 

In categoria cartoanelor speciale intra hartiile cu embosaj, cele cretate, cu finisaje perlate sau satinate, cele ce contin in compozitie fibre de canepa, bumbac sau in.

 

Cartoanele speciale pe care le utilizam sunt din gamele Sirio Pearl, Freelife, Esprit de Nature, Zed, Acquerello si Constellation. O parte dintre aceste produse sunt concepute, in proportie de pana la 90%, din fibre reciclate, fibre decernelizate sau fibre albite fara clor.

 

Cartile de vizita pe carton special se diferentiaza datorita suportului utilizat. In tiparirea acestora utilizam o gama variata de cartoane speciale. Cartoanele pot avea suprafete texturate, perlate sau sidefate. Tinand cont ca aceste produse atrag atentia prin suporturile groase, texturate si colorate, recomandam ca servicii conexe lacuirea selectiva si realizarea colturilor rotunjite.

Ne-am diversificat gama de carti de vizita introducand posibilitatea de a tipari direct pe cartoane speciale si cartoane colorate in masa. Noile produse astfel realizate se adreseaza acelor companii preocupate de tot ceea ce tine de imagine si comunicare.


Cartile de vizita pe cartoane speciale realizate de Advice Media va diferentiaza cu usurinta, impresionand prin eleganta. Suportul folosit in realizarea acestor materiale tipografice este reprezentat atat de cartoanele cu texturi si suprafete perlate, satinate.


In functie de elementele grafice ce urmeaza a fi tiparite, puteti alege cartonul ce urmeaza a fi utilizat. Astfel, cartoanele speciale trebuie sa se potriveasca cu elementele identitatii vizuale si sa le faca lizibile. Cartile de vizita pe cartoane speciale ofera o adevarata placere vizuala reprezentand cu succes imaginea business-ului dumneavoastra.


Una dintre cele mai importante recomandari ce trebuie luata in calcul in momentul in care s-a optat pentru realizarea unor astfel de materiale refera la utilizarea unui design minimalist, simplu. Datorita texturii si culorii suportului utilizat, cartoanele speciale nu sunt indicate spre a fi folosite in machetele aglomerate sau fontele pline.

Format standard
9x5 cm , 8,5x5,5 cm , 9x5,5 cm
Gramaje carton
Pearl Ice 300g, Oyster Shell 300g, Stucco Gesso 300g, Aquarello 280g, Fiandra 280g, Snow Lime 280g, Merinda Cream 280g
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Se pot pune 2 sau 3 straturi de carton. Gramaj carton 2 straturi - 660 g iar 3 straturi - 990g
Mod ambalare
cutii de carton albe sau personalizate
Optionale
Procesare grafica gratuita.

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,90 lei