Print CD

SKU
ADV037
 • Cumparati 50 cu 2,10 lei fiecare si save 2%
 • Cumparati 250 cu 2,00 lei fiecare si save 7%
 • Cumparati 500 cu 1,90 lei fiecare si save 12%
 • Cumparati 1000 cu 1,80 lei fiecare si save 16%
 • Cumparati 2000 cu 1,70 lei fiecare si save 21%
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
2,15 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Da click si VERIFICA aici STOCUL.
Cantitate 50 + 250 + 500 + 1000 + 2000 +
Pret bucata 2.1 lei 2 lei 1.9 lei 1.8 lei 1.7 lei
simple=>ADV037
DESCRIERE PRODUS

Preturile afisate pentru serviciul de print cd includ: suportul CD sau DVD, imprimare CD sau imprimare DVD si ambalarea bulk.


Datorita soft-ului si utilajelor utilizate, datele vor fi verificate automat dupa inscriptionare. Dispunem de o capacitate de productie de 1000 de CD-uri si DVD-uri in 24 h. La cerere, cd-urile si dvd-urile pot fi ambalate in carcase.
Cd-urile si dvd-urile sunt imprimate la o rezolutie de 4800 dpi. Utilajele folosite in personalizarea cd-urilor si dvd-urilor sunt calibrate periodic. Cd-urile si dvd-urile personalizate pot fi lacuite (tiraj minim 500 bucati).


Advice Media ofera clientilor sai serviciile de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.
Serviciul de print CD sau print DVD se refera la personalizarea suprafetei unui cd sau dvd cu grafica oferita de client. Apeland la servicii de imprimare CD puteti sa personalizati mediile de stocare utilizate in comunicarea cu publicurile tinta.


Odata personalizate, CD-urile si DVD-urile ofera multiple avantaje, fiind un instrument eficient de promovare. Datorita capacitatii mari de stocare, aceste materiale pot include o gama variata de informatii, de la simple texte, fotografii, cataloage de produse, si pana la prezentari multimedia.
De-a lungul timpului, echipa Advice Media a realizat CD-uri si DVD-uri pentru evenimente speciale, pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor, DVD-uri si CD-uri cu soft-uri, muzica sau prezentari multimedia.


CD-urile si DVD-urile personalizate sunt utilizate in comunicarea interna cu scopul de a arhiva si disemina informatii intre departamentele unei companii sau in comunicarea externa, fiind folosite la targuri, seminarii sau conferinte. In functie de informatiile pe care le contin, acestea pot fi incluse chiar si in cadourile corporate oferite clientilor si partenerilor de afaceri.


Principalul argument care ne recomanda pentru serviciile de print CD (imprimare CD) si cel de print DVD este calitatea. Utilajele profesionale achizitionate permit imprimarea CD-urilor si DVD-urilor la calitate fotografica, precum si verificarea inscriptionarii datelor. Astfel, imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet si UV.


Pentru protejarea printului de zgarieturi si umezeala, recomandam aplicarea unui lac transparent UV. Informatiile ce urmeaza a fi inscriptionate pe CD-uri si DVD-uri trebuie furnizate de catre client. In functie de specificatiile clientului, putem utiliza CD-uri sau DVD-uri mate si lucioase. Echipamentele utilizate permit verificarea automata a datelor dupa inscriptionare.


La cerere, Advice Media ofera mai multe modalitati de ambalare a CD-urilor si DVD-urilor, clientii putand alege intre plicurile obisnuite, carcasele din plastic simple, duble, slim etc. Carcasele pot fi personalizate prin realizarea de coperti ce sunt introduse in acestea sub forma de inserturi.

Format standard
Diametru cerc CD exterior 120mm si diametru cerc CD interior 22mm
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Lacuire lucioasa, inscriptionare date pe suport sau ambalare
Conditii fisiere
Continutul cd-ului se va trimite sub forma de imagine .iso printr-un site de transferuri
Optionale
Cutii bulk de 50 buc

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei