Diplome

SKU
ADV021
 • Cumparati 50 cu 1,00 lei fiecare si save 9%
 • Cumparati 100 cu 0,90 lei fiecare si save 18%
 • Cumparati 250 cu 0,80 lei fiecare si save 27%
 • Cumparati 500 cu 0,72 lei fiecare si save 35%
 • Cumparati 1000 cu 0,69 lei fiecare si save 37%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
1,10 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 50 + 100 + 250 + 500 + 1000 +
Pret bucata 1 lei 0.9 lei 0.8 lei 0.72 lei 0.69 lei
simple=>ADV021
DESCRIERE PRODUS

Preturile afisate pe site au fost calculate pentru diplome format A4, tiparite pe carton de 300 gr/mp mat, lucios sau silk. La cerere, tipografia Advice Media poate realiza diplome si sub alte formate si forme, pe cartoane cu suprafete si texture special.


In ceea ce priveste serviciile conexe, recomandam realizarea de colturi rotunjite, plastifierea mata sau lucioasa sau printarea de date variabile. Plastifierea mata confera un aspect placut la atingere si ofera protective print-ului in timp. Printarea cu date variabile se refera la personalizarea individuala a fiecarei diplome in parte cu nume, prenume sau alte informatii.

 

Diplomele sunt livrate prin curier rapid in toate localitatile din Romania. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei, livrarea este gratuita prin curier rapid. 

 

Diplomele sunt acele materiale tipografice utilizate in contexte comunicationale ce au drept scop evidentierea si aprecierea unor rezultate sau contributii de exceptie in diverse domenii. O diploma va fi intotdeauna pastrata cu placere de cel caruia i-a fost oferita fiind o marturie a eforturilor depuse intr-un anumit moment.

 

Tipografia Advice Media poate realiza diplome pentru premiile oferite la diverse concursuri si evenimente, pentru absolventii unor cursuri sau traininguri sau diplome oferite cadou persoanelor apropiate si partenerilor de afaceri. Pentru un plus de eleganta, diplomele pot fi tiparite pe cartoane speciale sau pot fi plastifiate mat sau lucios.

 

Designul unei diplome trebuie sa fie in concordanta cu momentul in care aceasta va fi oferita. Astfel, daca realizati diplome ce urmeaza sa fie inmanate la finalul unei competitii, a unui curs sau training, design-ul trebuie sa fie realizat intr-un mod simplu si profesionist, fara prea multe elemente grafice. In cazul in care, diplomele sunt oferite cadou persoanelor apropiate puteti utiliza elemente grafice si culori care credeti ca se potrivesc cu contextul in care acestea sunt oferite.

Format standard
Carton de 300g lucios sau mat
Gramaje carton
A4 full bleed , la cerere, putem realiza diplome pe cartoane speciale si sub alte formate (A5, A6)
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Plastifiere mata/lucioasa, taiere la format , decupaj laser sau lacuire selectiva
Mod ambalare
La cerere, diplomele se pot personaliza individual cu nume, prenume sau alte date variabile

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei