Fisierele trimise spre tipografie trebuie sa fie intr-unul dintre formatele urmatoare: .cdr (Corel Draw) .eps (Encapsulated Postscript) .ai (Adobe Illustrator) .pdf (Adobe Portable Document Format) .tiff ( Tagged Image File Format). Nu acceptam fisiere ce au fost realizate in Office (Paint, Power Point, Word).
Pentru tipar, rezolutia ideala a imaginilor este de 300 dpi. Rezolutia se refera la numarul pixelilor sau a punctelor colorate ce alcatuiesc o imagine. De obicei, rezolutia este exprimata in dpi sau dots per inch. O calitate mai buna a imaginii si o rezolutie mai mare inseamna si un numar de dots per inch (dpi) mai mare. Simpla modificare a numarului de dots per inch (dpi) in programul de grafica nu va imbunatati rezolutia imaginii.
Este foarte important sa utilizati modelul CMYK si nu RBG, in caz contrar culorile care se vad pe ecran vor fi diferite fata de cele tiparite. Deoarece monitoarele folosesc sistemul RGB, culorile vizibile pe ecranul computer-ului vor fi mai apropiate de cele tiparite daca fisierul este lucrat utilizand sistemul CMYK.
Bleed-ul reprezinta acea parte a formatului care va fi taiata la finisarea lucrarii. Pentru a nu exista riscul aparitiei unei dungi albe, toate documentele trebuie concepute cu bleed. Orice element (imagine, text, forma geometrica etc.) ce intra in contact cu marginea documentului trebuie prelungit cu aproximativ 2-3 mm pana la extremitatea fisierului brut, tinand cont ca taierea la ghilotina electronica se va face dupa printare.
Pentru a nu aparea modificari asupra fonturilor utilizate, inainte de trimiterea fisierelor convertiti textul in curbe. Dupa convertirea textului acesta devine vectorial nemaiputand fi modificat. Deoarece exista extrem de multe familii de fonturi apare posibilitatea ca in momentul deschiderii fisierului sa nu avem fonturile utilizate. Pentru ca textul sa nu fie inlocuit cu un altul, recomandam convertirea acestuia la curbe.
Fisierele care urmeaza sa fie trimise spre print trebuie sa contina margini de siguranta. Rolul acestora este de a pastra in interiorul cartii de vizita elementele de design si de a elimina riscul taierii acestora.
 
 

 

OBIECTE PROMOTIONALE

 

Toate produsele de pe site-ul nostru pot fi personalizate. Tehnica de personalizare difera de la un produs la altul in functie din materialul din care acesta este confectionat si este prezentata pe pagina fiecarui obiect promotional in parte.
Obiectele promotionale de pe site-ul nostru sunt personalizate cu grafica oferita de beneficiar. De cele mai multe ori, personalizarea se face cu logo-ul, numele, slogan-ul sau datele de contact ale clientilor. In alegerea elementelor grafice pentru personalizare trebuie sa se tina cont si de suprafata de imprimare a promotionalului pe care doriti sa-l personalizam. Obiectele promotionale pot fi personalizate intr-o singura culoare, in policromie sau, daca materialul din care sunt concepute permite acest lucru, pot fi personalizate prin gravura laser.
Pe pagina fiecarui produs gasiti preturile detaliate ale fiecarui produs in parte. Pretul difera in functie de tipul de produs ales, de numarul de bucati comandate, precum si de modalitatea de personalizare pentru care optati. Sub calculatorul de preturi exista si un tabel in care sunt afiste preturile produsului fara personalizare si cu discount-ul care este oferit in functie de tiraj.

 

PLASAREA UNEI COMENZI ONLINE

 

Comanda se realizeaza online, aceasta modalitate aducand importante beneficii asupra timpului de productie si livrare. Pe pagina fiecarui produs, exista un calculator de preturi ce permite selectarea tuturor specificatiilor dorite si adaugarea in cos a produselor sau serviciile solicitate.
Pentru clientii care au mai comandat produse de pe site-ul nostru, punem la dispozitie un sistem ce faciliteaza plasarea urmatoarelor comenzi. Dupa prima comanda, clientii vor avea un user si o parola, accesand astfel de fiecare data contul in care sunt salvate datele de livrare, facturare, precum si detaliile referitoare la comenzile efectuate pana in acel moment.
Ne puteti contacta, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 18.00, prin e-mail (office [at] advicemedia.ro) sau prin numerele de telefon afisate pe site, in sectiunea Contact.

 

 

LIVRAREA SI PLATA PRODUSELOR

 

Toate produsele noastre vor fi livrate prin curier rapid. Firmele de curierat prin care se va face livrarea sunt Urgent Cargus si Fan Curier.
Produsele se livreaza in toata tara, in aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus. Daca localitatea in care urmeaza sa se faca livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat trebuie sa platiti 1 leu in plus pentru fiecare km parcurs. Mai multe detalii despre livrarea produselor pot fi gasite accesand pagina Despre livrare.
Produsele se livreaza in toata tara, in aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus. Daca localitatea in care urmeaza sa se faca livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat trebuie sa platiti 1 leu in plus pentru fiecare km parcurs. Mai multe detalii despre livrarea produselor pot fi gasite accesand pagina Despre livrare.