Despre noi

Bine ai venit la Advice Media!

Despre Advice Media

Advice Media este o companie de productie publicitara ce ofera servicii online de tipar si personalizare materiale promotionale pe tot teritoriul Romaniei.


Advice Media a intrat in industria de productie publicitara din Romania in anul 2007, pozitionandu-se de-a lungul timpului ca o afacere bazata pe incredere, respect si seriozitate. 


In cei 13 ani de activitate, am investit permanent in liniile de productie si ne-am diversificat portofoliul de produse atingand astfel obiectivul de a oferi clientilor nostri servicii de tipar si personalizare obiecte promotionale  de inalta calitate la preturi accesibile.


Inca de la inceput, Advice Media si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie de productie publicitara ce a oferit clientilor posibilitatea de a comanda online o gama variata de materiale tipografice si obiecte promotionale personalizate.

 

Create. Click. Print.

Detinem cel mai complet si complex site de comenzi online din domeniul tipografic.

Contribuim la impunerea de noi standarde in ceea ce priveste serviciile de print digital si personalizare in mediul online.

MISIUNE

Misiunea noastra, cea pe care ne-am asumat-o inca de acum 13 ani, este intampinarea si satisfacerea nevoilor clientilor nostri la un nivel calitativ ridicat prin oferirea de valoare adaugata produselor pe care le realizam, de servicii si sfaturi profesioniste. Am construit relatii cu clientii, partenerii si colaboratorii nostri devenind cunoscuti, in special, prin calitatea produselor, a termenelor scurte de executie si a modului flexibil in care colaboram cu acestia.

 

VIZIUNE

Ne propunem sa fim permanent modelul de referinta in domeniul tipografiilor digitale online si prima optiune a clientilor. Ne propunem consolidarea pozitiei de lider in domeniul tipografic si cel al personalizarii obiectelor promotionale prin Inovatie, Creativitate, Performanta si Incredere.

 

VALORI

La baza fiecarei decizii pe care o luam si a fiecarui pas pe care il facem stau urmatoarele valori: Calitate, Seriozitate, Respect, Incredere si Performanta. Credem in puterea lucrului bine facut; credem ca Performanta serviciilor si produselor noastre inseamna, in primul rand, sustinerea afacerilor clientilor nostri; ne place ceea ce facem si vrem sa construim relatii bazate pe Incredere si Seriozitate.

 

ECHIPA

In spatele oricarui lucru bine facut se afla o echipa condusa de pasiune si consecventa. Ne mandrim cu produsele si serviciile pe care le oferim si intelegem ca acea calitate pe care o livram clientilor vine, in primul rand, din calitatea echipei si atentia acesteia la fiecare detaliu. Munca ne este rasplatita prin aprecieri de la clienti si prin recunoasterea oficiala a calitatii serviciilor si produselor noastre.

 

DATE FISCALE  

S.C. Advice Media S.R.L.
Str. Silvestru nr. 37, Iasi
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J22/2016/2007
CIF: RO22097533

                                                   Advice Media este operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 24489.
                                                   Advice Media este marca inregistrata cu numarul 115486.