Pliante

SKU
ADV014
 • Cumparati 100 cu 1,30 lei fiecare si save 4%
 • Cumparati 500 cu 1,10 lei fiecare si save 19%
 • Cumparati 1000 cu 0,75 lei fiecare si save 44%
 • Cumparati 2500 cu 0,50 lei fiecare si save 63%
 • Cumparati 5000 cu 0,40 lei fiecare si save 70%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
1,35 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 100 + 500 + 1000 + 2500 + 5000 +
Pret bucata 1.3 lei 1.1 lei 0.75 lei 0.5 lei 0.4 lei
simple=>ADV014
DESCRIERE PRODUS

Pliante - preturi excelente si imprimare de calitate, gama variata de servicii conexe.

 

Realizam pliante imprimate in policromie pe hartie (80 – 170 gr/mp) sau pe cartoane (250 – 300 gr/mp). La cerere, pliantele pot fi plastifiate mat sau lucios sau pot avea anumite elemente grafice lacuite selectiv.

 

Advice Media realizeaza pliante sub diverse formate, forme si dimensiuni. Pentru a putea alege cu usurinta modalitatea de pliere, cititi caracteristicile oferite in continuare. Indoirea pliantelor se realizeaza in mod automat, pe utilaje specializate, si este parte componenta a procesului de finisare a acestora. In functie de modul in care sunt impaturite, Advice Media recomanda utilzarea unuia dintre urmatoarele formate:

 

Pliante normale sau bifold – acestea sunt cele mai des utilizate. O pagina, de cele mai multe ori format A4, va fi pliata in doua, obtinandu-se o structura sub forma a 2 coperti si a 2 pagini de interior.

 

Pliantele trifold (cele pliate in 3) au o structura simpla, o pagina format A4 sau A3 pliata in 3. In urma plierii obtinandu-se 6 pagini.

 

Pliantele tip fereastra sau gate-fold sunt mai rar utlizate, iar denumirea face referire la modul de pliere al cartonului.

 

Pliantele tip Z (Z-fold) sunt o varianta a celor trifold. O astfel de modalitate de impaturire este aleasa in momentul in care avantajeaza grafica.

 

Pliantele tip M (M-fold) sunt impaturite sub forma literei M. Fac parte, alaturi de cele Z-fold din categoria pliantelor impaturite in 3 sau trifold.

 

Uneori, alegerea formatului poate fi dificila, insa echipa Advice Media va poate ajuta cu sfaturi in acest sens. Recomandam ca dimensiunea sa fie stabilita in functie de grafica utilizata si de cantitatea informatiilor ce urmeaza a fi transmisa.

 

Spre deosebire de flyere, pliantele au o dimensiune ceva mai mare si pot contine mai multe informatii si elemente grafice. Ca si servicii conexe, in cazul pliantelor recomandam plastifierea mata sau lucioasa si lacuirea selectiv. La Advice Media, clientii pot opta si pentru realizarea unor pliante sub alte forme decat cele standard. Preturile afisate pe site sunt pentru pliante format A3 sau A4, acestea fiind si cele mai utilizate dimensiuni. 

Format standard
Bifold, Trifold, Fereastra si Z
Gramaje carton
Hartie 80-170g sau cartone 250-300g
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Plastifiere lucioasa/mata sau lacuire selectiva
Optionale
La cerere se poate taia laser la orice forma doriti

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei