Tipar digital si offset

Oferim servicii complete de tipar digital si offset la preturi competitive.

 

TIPARUL DIGITAL se refera la metoda de imprimare profesionala prin care diverse materiale grafice sunt tiparite cu ajutorul unor echipamente specializate in realizarea de formate mari, la rezolutii inalte, cu timpi redusi de productie, ce au la baza tehnologii bazate pe jet de cerneala sau laser.

 

TIPARUL OFFSET este cea mai buna varianta ca pret si calitate pentru tirajele de mari dimensiuni. Toate beneficiile tiparului offset sunt greu accesibile atunci cand avem nevoie de produse tipografice in tiraje mici. In astfel de situatii este recomandat tiparul digital deoarece implica timpi scazuti de executie.

 

In tiparul digital, rapiditatea procesului de productie si calitatea materialelor realizate sunt principalele avantaje. Unele etape consumatoare de timp si resurse, precum ar fi pregatirea matritelor de tipar sunt eliminate de metode de imprimare digitala. Tiparul digital vine in sprijinul celor care doresc termene de livrare rapide si timpi scurti de productie. In tiparul offset, durata pregatirii pentru tiparire este mai mare deoarece necesita numeroase operatiuni aditionale.

 

Datorita investitiilor realizate de-a lungul timpului in echipamentele de tipar digital, tipografia Advice Media poate oferi o gama variata de produse, respectand timpii de productie si executie si complexitatea lucrarilor. Echipamentele de tipar utilizate sunt destinate productiei tipografice, ce ofera calitate, rapiddate si productivitate ridicata.

 

In acelasi timp, Advice Media utilizeaza o gama variata de suporturi si materiale pentru printare, de la cartoanele standard, cartoane speciale, cartoane colorate in masa si pana la folie de polipropilena colorata, alba sau transperenta.

Toate etapele din cadrul procesului de productie sunt atent supravegheate, accentul fiind pus pe calitate si rapididate, atat in fazele de finisare, cat si in cele de ambalare.

 

Pe langa faptul ca tiparul digital elimina o parte dintre fazele procesului de imprimare conventional, crearea placilor tipografice si calibrarea presei offset sunt doar cateva dintre acestea, acesta aduce cu sine urmatoarele avantaje:

 

  • Flexibilitate si rapiditate in tiparire
  • Timp de productie relativ redus in care pot fi realizate materiale in zeci, sute sau mii de exemplare.
  • Compatibilitatea cu diverse tipuri de suporturi: hartie, carton, lemn, sticla, metal, plastic sau piele.
  • Utilizarea tehnicii de printare date variabile