Flyere

SKU
ADV015
  • Cumparati 200 cu 0,22 lei fiecare si save 12%
  • Cumparati 500 cu 0,16 lei fiecare si save 36%
  • Cumparati 1000 cu 0,11 lei fiecare si save 56%
  • Cumparati 3000 cu 0,09 lei fiecare si save 64%
  • Cumparati 5000 cu 0,07 lei fiecare si save 72%
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
0,25 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
Cantitate 200 + 500 + 1000 + 3000 + 5000 +
Pret bucata 0.22 lei 0.16 lei 0.11 lei 0.09 lei 0.07 lei
simple=>ADV015
DESCRIERE PRODUS

Alaturi de carti de vizita, flyerele reprezinta unele dintre cele mai utilizate instrumente de marketing fiind folosite cu succes in campaniile de promovare.

 

La Advice Media poti realiza flyere in formate standard (A6, A5, 1/3 din A4) sau, la cerere, sub forme diverse obtinute prin decupaj laser sau stantare. Realizam fluturasi publicitari pe o varietate mare de cartoane, mate sau lucioase, a caror grosime variaza de la 130 gr/mp pana la 350 gr/mp.

 

La cererea clientului, orice fluturas publicitar sau flyer poate fi plastifiat mat sau lucios sau poate fi lacuit selectiv. In acelasi timp, clientii pot opta si pentru stantarea flyerelor. Acest serviciu conex este recomandat, in special, acelor companii care doresc realizarea unor flyere de tip door hangers. De obicei, companiile din domeniul HoReCa, saloanele de infrumusetare, cabinetele medicale si salile de sport sunt cele care opteaza pentru flyere de tip door hangers.

Datorita preturilor ieftine, flyerele sau fluturasii publicitari s-au transformat intr-unul dintre cele mai frecvent utilizate instrumente de marketing.

 

In mod frecvent, fluturasii publicitari sunt distribuiti in locuri aglomerate, pe strada, in centrele comerciale ori in cadrul unor evenimente. Locatiile in care se realizeaza distributia trebuie sa fie alese raportandu-ne la publicul tinta caruia ne adresam. Un alt aspect mentionat in acest context se refera la faptul ca flyerele trebuie sa atraga atentia si sa starneasca curiozitatea pentru a fi pastrate de catre potentialii clienti. Astfel, aceste materiale tipografice pot contribui la implementarea strategiei de marketing daca sunt construite sub forma unei imbinari armonioase intre grafica, mesaj si calitatea tiparului.

 

Tiparite pe o singura fata ori fata/verso, in policromie, pe hartie mata/lucioasa, flyerele sunt utilizate in majoritatea actiunilor de sampling. In functie de formatul ales, difera si volumul informatiilor oferite printr-un astfel de material publicitar. 

 

Forma fluturasilor publicitari poate fi personalizata in functie de cerintele beneficiarului, in acest caz utilizandu-se stantarea hartiei. Pentru protejarea tiparului si pentru diferentierea materialelor tipografice, orice comanda de flyere poate fi plastifiata mat sau lucios.

 

In ceea ce priveste realizarea partii grafice a flyerelor, aceasta trebuie sa respecte cateva principii valabile si in cazul celorlalte materiale tipografice. Comunicarea vizuala eficienta prin intermediul flyerelor presupune respectarea unei unitati, a unei proportii, echilibru, contrast si dinamism. Informatiile furnizate prin intermediul flyerelor trebuie sa fie clare si atractive, imaginile fiind cele care predomina.

Format standard
10x21 cm, A6 sau A5
Gramaje carton
hartie sau carton cu gramaj de la 130 la 350g
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Plastifiere mata/lucioasa, taiere la format , decupaj laser sau lacuire selectiva
Mod ambalare
Cutii kraft simple sau cu personalizare

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv