Agende

14 Articole

Setati descendent
pe pagina

14 Articole

Setati descendent
pe pagina

Oferim o gama variata de agende personalizate, de la agende A4, A5 si pana la agende datate sau agende nedatate. Toate modelele de agendele din portofoliul nostru pot fi personalizate pe coperta prin tampografie sau print UV. Puteti comanda online agende in culori si texturi diferite, de la agende ieftine si pana la agende de lux. Majoritatea agendelor personalizate au coperti cusute, buretate, cu colturi rotunjite si semn de carte. In pagina fiecarui model de agenda personalizata gasiti o prezentare detaliata a specificatiilor tehnice, informatii despre dimensiunea agendei, numarul de pagini, tipul de hartie din interior, aspecte ce tin de finisare, precum si informatii referitoare la tehnica de imprimare.

 

Agende personalizate la preturi ieftine

 

Realizam agende personalizate elegante si la preturi accesibile. Preturile pot fi calculate pe pagina fiecarei agende in parte si difera in functie de tiraj si de tipul de produs ales. Advice Media va pune la dispozitie o gama variata de agende personalizate ieftine, dar calitative. Fiecare produs este atent ales si personalizat tocmai pentru a reprezenta cu success imaginea clinetilor nostri. Personalizarea fiecarui model de agenda se face pe coperta in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Grafica utilizata in personalizarea agendelor va fi oferita de catre client si trebuie sa fie in armonie cu nuantele modelului de agenda ales. Dupa personalizare, agendele pot fi utilizate cu succes atat in comunicarea interna, cat si in cea externa.

 

Include agende personalizate in cadourile corporate!

 

O agenda personalizata reprezinta o optiune potrivita pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii partenerilor de afaceri, clientilor, furnizorilor sau propriilor angajati. Daca optati pentru includerea unui agende intr-un cadou corporate, va recoamndam ca alaturi de acesta sa oferiti si un pix personalizat cu logo-ul companiei pe care o reprezentati. Un astfel de obiect promotional va fi pastrat cu siguranta datorita utilitatii sale. O agenda poate fi solutia perfecta pentru organizarea si planificarea intalnirilor, a sarcinilor de lucru, transformandu-se astfel intr-o solutie perfecta pentru orice tip de business.

 

Agendele personalizate, fie ca sunt datate sau nedatate, reprezinta un instrument esential in organizarea timpului si in planificarea intalnirilor. Acestea sunt mai mult decat simple caiete in care ne notam diferse informatii – sunt partenerii nostri loiali in gestionarea timpului si a sarcinilor zilnice, oferindu-ne un cadru structurat pentru planificare si inregistrarea informatiilor importante.

 

Cu o agenda personalizata, puteti sa asigurati vizibilitatea brand-ului dvs. deoarece este un produs care va fi pastrat si folosit timp indelungat. 

 

Agendele datate personalizate sunt perfecte pentru cei care doresc sa tina pasul cu ziua, saptamana si luna. Fiecare pagina este marcata cu data, ceea ce face usor sa inregistrati evenimente, intalniri si termene limita. Agendele datate sunt ideale pentru cei care au un program aglomerat si au nevoie de o metoda eficienta de a-si organiza timpul.

 

Indiferent de tipul de agenda pe care il alegeti, avantajele sunt evidente. Agendele personalizate va ajuta sa va rganizati mai bine, sa planificati obiectivele pe termen scurt si lung si sa inregistrati momentele speciale ale vietii voastre. 

 

Agendele personalizate, datate sau nedatate, reprezinta un ajutor nepretuit in mediul de business.