Agende

8 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. agende nedatate personalizate
  Agenda A5 nedatata ARH
  de la 13,51 lei
 2. agende A5 datate personalizate
  Agenda A5 datata ARH
  de la 19,88 lei
 3. Agenda A5 datata Herlitz
  Agenda A5 datata Herlitz
  de la 18,54 lei
 4. agende personalizate Herlitz 2020
  Agenda termosensibila A5 Herlitz
  de la 21,50 lei
 5. Herlitz Delux datata neagra
  Agenda Delux Herlitz
  de la 24,40 lei
 6. Agenda Premium Delux Herlitz
  Agenda Premium Delux Herlitz
  de la 28,59 lei

8 Articole

Setati descendent
pe pagina

Oferim o gama variata de agende personalizate, de la agende A4, A5 si pana la agende datate sau agende nedatate. Toate modelele de agendele din portofoliul nostru pot fi personalizate pe coperta prin tampografie sau print UV. Puteti comanda online agende in culori si texturi diferite, de la agende ieftine si pana la agende de lux. Majoritatea agendelor personalizate au coperti cusute, buretate, cu colturi rotunjite si semn de carte. In pagina fiecarui model de agenda personalizata gasiti o prezentare detaliata a specificatiilor tehnice, informatii despre dimensiunea agendei, numarul de pagini, tipul de hartie din interior, aspecte ce tin de finisare, precum si informatii referitoare la tehnica de imprimare.

 

Agende personalizate la preturi ieftine

 

Realizam agende personalizate elegante si la preturi accesibile. Preturile pot fi calculate pe pagina fiecarei agende in parte si difera in functie de tiraj si de tipul de produs ales. Advice Media va pune la dispozitie o gama variata de agende personalizate ieftine, dar calitative. Fiecare produs este atent ales si personalizat tocmai pentru a reprezenta cu success imaginea clinetilor nostri. Personalizarea fiecarui model de agenda se face pe coperta in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Grafica utilizata in personalizarea agendelor va fi oferita de catre client si trebuie sa fie in armonie cu nuantele modelului de agenda ales. Dupa personalizare, agendele pot fi utilizate cu succes atat in comunicarea interna, cat si in cea externa.

 

Include agende personalizate in cadourile corporate!

 

O agenda personalizata reprezinta o optiune potrivita pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii partenerilor de afaceri, clientilor, furnizorilor sau propriilor angajati. Daca optati pentru includerea unui agende intr-un cadou corporate, va recoamndam ca alaturi de acesta sa oferiti si un pix personalizat cu logo-ul companiei pe care o reprezentati. Un astfel de obiect promotional va fi pastrat cu siguranta datorita utilitatii sale. O agenda poate fi solutia perfecta pentru organizarea si planificarea intalnirilor, a sarcinilor de lucru, transformandu-se astfel intr-o solutie perfecta pentru orice tip de business.