Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 400 lei fara TVA, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare*.

 

In cazul in care comanda nu depaseste 400 lei fara TVA, taxele de transport vor fi achitate de catre client. In aceasta situatie, datorita parteneriatului cu firma de curierat, va punem la dispozitie o serie de tarife reduse, 15 lei + TVA. In cazul in care se opteaza pentru plata ramburs, la aceasta suma se va adauga taxa ramburs de 5 lei + TVA.


In Romania, livrarea la sediul clientului se face prin intermediului serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de Fan Courier. Livrarea gratuita prin curier rapid se poate face doar in aria de acoperire a firmei de curierat. In prezent, Fan Courier livreaza fara a taxa pentru kilometri suplimentari in peste 6.190 de localitati din Romania.


Livrarea produselor se realizeaza de luni pana vineri, intre orele 9-16, iar sambata intre orele 10-12.


Dupa expedierea coletului se poate urmari traseul acestuia pe site-ul firmei de curierat, prin introducerea numarului documentului de transport (AWB). Numarul AWB trebuie pastrat fiindca acesta contine toate detaliile despre coletul dumneavoastra.

 

In momentul primirii coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si existenta facturii fiscale. Prezizarile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii, pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. In acest context, daca exista motive intemeiate, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Exista unele situatii, independente de vointa noastra sau a firmei de curierat, in care termenul de livrare poate fi modificat din cauza unor factori externi ce pot determina intarzieri: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.


In toate aceste cazuri veti fi anuntati prin e-mail sau telefonic asupra motivului intarzierii si a datei ulterioare de livrare.

 

* Taxa de transport pentru comenzile de agende personalizate, calendare, notesuri, carti si cani personalizate va fi achitata de catre client si este in valoare de 18 lei pentru primul kg si 0.8 lei pentru kg aditionale. Greutatea pentru 50 de agende personalizate este de aproximativ 20 kg (greutatea difera in functie de tipul de agenda ales).