Memorii USB

10 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. USB tip card bancar
  USB tip card bancar
  de la 15,71 lei
 2. USB Washington
  USB Washington
  de la 16,00 lei
 3. USB metalic Istanbul 
  USB metalic Istanbul 
  de la 19,98 lei
 4. USB metalic Riga
  USB metalic Riga
  de la 19,98 lei
 5. USB tip cheita Keygo
  USB tip cheita Keygo
  de la 30,00 lei
 6. usb personalizat
  USB New York cu protectie metalica
  de la 18,00 lei
 7. memorii USB personalizate
  USB Kingstone Town 8 GB
  de la 24,00 lei
 8. USB din lemn de bambus
  USB din lemn de bambus
  de la 25,00 lei
 9. USB metalic breloc Hikiki
  USB metalic breloc Hikiki
  de la 26,80 lei
 10. USB forma cheie personalizat
  USB Rotterdam 8 GB
  de la 20,98 lei

10 Articole

Setati descendent
pe pagina

Memorii USB personalizate cu datele oferite de beneficiar la preturi competitive. Prin intermediul acestei categorii puteti comanda online stick-uri USB din diverse game si de capacitati diferite.

 

Gama variata de stickuri USB personalizate

 

Colectia noastra include o gama variata de stickuri usb ce pot fi personalizate cu datele furnizate de client. Puteti comanda online memorii USB sub forma de card, stickuri USB din lemn, USB-uri metalice, stick-uri USB din piele sau confectionate din plastic.

 

Stocuri interne de memorii USB

 

Pentru a livra in timp util stickurile USB clientilor nostri, avem stocuri interne permanente pentru unele dintre cele mai comandate game de produse din aceasta categorie. Investitiile facute in produse, precum si parteneriatele incheiate cu furnizori din afara tarii, ne permit sa livram in timp util stickurile USB gata personalizate. Pentru verificarea stocurilor interne, accesati pagina fiecarui produs in parte, sectiunea Stocuri. In cazul in care, doriti sa personalizati o memorie USB care nu se afla pe stocul nostru intern, aceasta poate fi adusa in cateva zile dupa plasarea comenzii.

 

Personalizare USB la preturi ieftine

 

Oferim stickuri USB calitative si incercam sa mentinem preturile ieftine pentru a satisface toate cerintele clientilor nostri si a le oferi o posibilitate de promovare fara a depasi bugetul.

 

Un stick usb personalizat poate reprezenta un cadou extrem de util si un instrument puternic de marketing. Tehnica de personalizare difera de la un USB la altul in functie de materialul din care acesta este confectionat. Pe pagina ficarui produs in parte pot fi gasite o serie de specificatii tehnice, precum si metoda de imprimare recomandata. Tot aici, prin intermediul unui calculator de preturi, pot fi calculate costurile achizitionarii unor astfel de obiecte promotionale. Preturile difera in functie de modelul ales, de tipul de personalizare si de tiraj.

 

Un stick UBS poate fi personalizat in prin print led UV, prin gravare laser sau prin tampografie. Pentru un plus de eleganta, clientii nostri pot opta si pentru lacuirea selectiva a unor elemente grafice.

 

Pentru un plus de vizibilitate, recomandam ca pe memoriile USB personalizate sa existe continut preincarcat cu informatii menite sa promoveze produsele sau serviciile companiei pe care o reprezentati.

 

Daca vrei sa folosesti un stick USB cu scopul de a disemina mesaje sau prezentari de produse, servicii sau companie, iti recomandam ca acesta sa fie personalizat cu logo-ul si numele firmei pe care o reprezinti.

O prezentare realizata intr-un mod profesionist si un stick USB personalizat reprezinta un mod elegant de comunicare.


Avantajele utilizarii de memorii USB personalizate

 

Avantajele utilizarii de memorii USB personalizate sunt asemanatoare cu cele ale serviciului de print CD sau DVD fiind reprezentate de posibilitatile diferite de utilizare a acestora.


- un USB personalizat asigura vizibilitate informatiilor imprimate;
- stick-ul USB este un promotional durabil care poate fi folosit si refolosit de mai multe ori de catre beneficiar;
- USB-ul este un produs care, datorita utilitatii sale, va fi pastrat de catre cel caruia ii este oferit;
- poate stoca informatii diverse despre compania pe care o reprezentati: cataloage cu produse si servicii, brosuri, filme de prezentare, cursuri etc.
- memoriile USB sunt caracterizate de eleganta si durabilitate.


Datorita acestor multiple avantaje, astfel de obiecte promotionale sunt incluse in cadourile corporate fiind oferite partenerilor de afaceri, furnizorilor sau clientilor.