Pixuri biodegradabile si bambus

20 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. Pix Tori
  Pix Tori
  de la 1,04 lei
 2. Pixuri biodegradabile
  Pix Natura
  de la 2,71 lei
 3. Pix Compo
  Pix Compo
  de la 1,10 lei
 4. Pix Salcen
  Pix Salcen
  de la 1,10 lei
 5. Pix Subber hartie reciclata
  Pix Subber hartie reciclata
  de la 1,54 lei
 6. Pixuri biodegradabile
  Pix Ecolour
  de la 1,16 lei
 7. Pix Papyrus
  Pix Papyrus
  de la 1,35 lei
 8. pixuri bambus personalizate
  Pix Ethic
 9. pixuri din bambus personalizate
  Pix din bambus Bripp
  de la 3,30 lei
 10. pix personalizat bambus
  Pix Nikox
 11. Pix Boothic
  Pix Boothic
  de la 2,08 lei
 12. Pix Coldery
  Pix Coldery
  de la 4,75 lei
 13. Pix Colothic
  Pix Colothic
  de la 2,16 lei
 14. Pix Plarri
  Pix Plarri
  de la 1,23 lei
 15. Pix Larkin
  Pix Larkin
  de la 4,19 lei
 16. Pix Wipper
  produs ecologic
  Pix Wipper
  de la 0,98 lei
 17. Pix Prodox
  produs ecologic
  Pix Prodox
  de la 1,43 lei
 18. Pix Filax
  Pix Filax
  de la 1,23 lei
 19. Pix Nukot
  produs ecologic
  Pix Nukot
  de la 2,23 lei

20 Articole

Setati descendent
pe pagina

Daca sunteti in cautare de instrumente de scris care sa va diferentieze si sa va promoveze brand-ul, gama de pixuri biodegradabile este cea pe care v-o recomandam. In cadrul acestei categorii, veti gasi pixuri durabile, elegante fiind realizate din materiale reciclate, biodegradabile, din plastic biodegradabil pe baza de porumb sau lemn de bambus.

 

Cand pui numele companiei tale pe un obiect promotional, acesta trebuie sa fie in concordanta cu ceea ce vrei sa comunice brandul tau. Aceasta categorie de pixuri biodegradabile vine in sprijinul companiilor care au integrat in strategia lor de CSR obiective de protectia mediului, colectare selectiva, conservarea resurselor planetei etc.

 

Gama de pixuri ecologice

 

Toate pixurile din aceasta categorie sunt realizate din materiale durabile si/sau reciclate. Gama de pixuri biodegradabile pe care o oferim clientilor nostri include pixuri realizate din materiale reciclabile, pixuri ce pot fi personalizate pe corp sau pe clips cu logo sau text. Pixurile din aceasta categorie, chiar daca sunt realizate din materiale biodegradabile, vin intr-o varietate de forme si culori. Unele modele de pixuri biodegradabile au insertii din plastic colorat sau vin insotite de un etui realizat tot din materiale reciclate.

 

Pixuri biodegradabile personalizate – cadouri corporate eco friendly

 

Un astfel de pix personalizat poate fi inclus cu succes in cadrul cadourilor corporate si poate fi oferit propriilor angajati. Daca va ganditi sa oferi pixuri biodegradabile partenerilor de afaceri, furnizorior sau altor categorii de publicuri, va recomandam ca si celelalte obiecte promotionale oferite cadou sa fie tot din gama eco friendly. Astfel, alaturi de un pix biodegradabil, puteti personaliza si oferi in dar notesuri realizate din materiale reciclate sau un set de notite adezive realizate din hartie reciclata.

 

Pixuri biodegradabile la preturi ieftine

 

Dezvoltarea tehnologiei si a liniilor de productie face posibil ca instrumentele de scris, chiar si cele realizate din materiale mai putin conventionale, sa poata fi achizitionate la preturi ieftine, comparative cu cele ale pixurilor din plastic. Preturile difera in functie de tipul de personalizare ales si de tiraj.

 

Pixuri din bambus personalizate prin gravura sau print UV

 

Realizam pixuri din bambus personalizate prin gravura sau print UV. Datorita materialului din care sunt confectionate, lemnul de bambus, pixurile din aceasta categorie sunt instrumente de scris durabile care va ajuta la expunerea brand-ului. Pixurile din bambus din portofoliul nostru sunt prevazute cu accente argintii menite sa constrasteze culoarea naturala a lemnului de bambus si au o suprafata destul de mare ce poate fi imprimata cu logo sau text.

 

Prin gravare un astfel de pix se transforma intr-un obiect promotional elegant ce poate fi oferit cadou clientilor, partenerilor sau altor categorii de publicuri tinta. Instrumentele de scris din bambus personalizate prin gravura sau print UV reprezinta o alegere eleganta si potrivita pentru acele companii care pun accent pe calitate.

 

Promoveaza-te cu pixuri biodegradabile si protejeaza mediul inconjurator!

 

Un astfel de obiect promotional personalizat este recomandat si pentru companiile care pun accent pe protejarea mediului fiindca, din punct de vedere ecologic, utilizarea materialelor biodegradabile, a plasticului eco sau a lemnului de bambus nu duce la epuizarea resurselor naturale.

 

Lemnul de bambus - material 100% durabil100% biodegradabil 

 

Bambusul este una dintre plantele cu cea mai rapida crestere, aproximativ 1 metru pe zi, avand astfel cel mai rapid potential de reimpadurire.

Lemnul de bambus este un material 100% durabil, 100% biodegradabil si este, in mod natural, antibacterian. Astfel, datorita materialului din care sunt realizate, aceste pixuri sunt incadrate in categoria pixurilor ecologice.

 

Toate aceste caracteristici ale lemnului de bambus transforma pixurile realizate din acest material in articole promotionale care pot fi oferite la evenimente ce au drept tematica protejarea mediului inconjurator de catre companii si ONG-uri care au incluse in modelul de business si strategii de CSR.

 

Alege gama de pixuri reciclabile si arata tuturor celor care intra in contact cu brandul tau ca iti pasa!