Pixuri metalice

16 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. pix metalic touch screen Bond
  Pix metalic touch screen Bond
  de la 2,15 lei
 2. Pix Cosmo
  Pix Cosmo
  de la 1,83 lei
 3. Pixuri metalice
  Pix metalic Channel
  de la 2,90 lei
 4. Pixuri metalice
  Pix Vesta
  de la 2,76 lei
 5. Pixuri metalice
  Pix Danus
  de la 2,90 lei
 6. Pixuri metalice
  Pix Kiwi
  de la 2,61 lei
 7. pix metalic gravat
  Pix metalic Zardox
  de la 2,60 lei
 8. pixuri gravura in oglinda
  Pix Pearly
  de la 4,13 lei
 9. Pix Runnel
  Pix Runnel
  de la 3,74 lei
 10. Pix Chromy
  Pix Chromy
  de la 4,98 lei
 11. Pixuri metalice
  Pix Rampant
  de la 6,36 lei
 12. Pix Koyak
  Pix Koyak
  de la 9,41 lei
 13. Pix Wobby
  Pix Wobby
  de la 9,41 lei
 14. Pixuri plastic
  Pix Brincio
  de la 3,50 lei
 15. Pixuri metalice
  Pix Kasparov
  de la 16,68 lei

16 Articole

Setati descendent
pe pagina

Pixuri metalice personalizate 

 

Puteti alege din peste 20 de modele de pixuri metalice personalizate. Pixuri metalice ieftine, personalizate prin print UV sau gravura, posibilitatea de calcul al pretului direct pe site in functie de specificatiile tehnice, de tiraj si de tipul de personalizare ales. Detalii despre fiecare pix metalic in parte pot fi gasite accesand modelele prezentate mai sus.

Comenzi online, livrare standard in 2-4 zile de la confirmarea comenzii si transport gratuit prin curier rapid pentru intreaga gama de pixuri personalizate.

 

Importator direct de pixuri metalice

 

Advice Media este importator direct a unor game variate de pixuri metalice ce pot fi personalizate si incluse cu succes in cadrul cadourilor corporate sau oferite cu prilejul diverselor evenimente. Faptul ca suntem importator direct de obiecte promotionale garanteaza existent unor stocuri permanente de pixuri metalice.

 

Pixuri metalice gravate sau personalizate color

 

Da personalitate pixurilor pe care le folosesti! Personalizeaza-le cu numele sau logo-ul companiei si foloseste-le in cadrul cadourilor corporate sau in cadrul comunicarii interne. Descopera pe site intreaga colectie de pixuri metalice ce pot fi personalizate prin gravura laser sau print UV. Echipamentele utilizate de noi sunt de ultima generatie si garanteaza calitatea personalizarii. Tipul de personalizare, gravura laser sau print UV, este ales de catre client. Pot fi comandate si pixuri metalice simple, fara personalizare.

 

Recomandam gravura laser pentru personalizarea pixurilor metalice datorita elagantei, dar si rezistentei in timp a acesteia. 

 

Promoveaza-ti brand-ul cu pixuri metalice personalizate!

 

Daca vrei sa te remarci, poti personaliza un pix metalic din gama Kasparov, pix ce este livrat intr-un etui tubular din aluminiu. In cazul in care optezi pentru un pix metalic mai ieftin, ti le recomandam pe cele din gama Cosmo. Pixurile Cosmo vin in 7 variante de culori si pot fi personalizate prin gravura. Folosteste, alaturi de alte obiecte promotionale, un pix metalic personalizat cu logo-ul companiei in cadrul conferintelor, expozitiilor, training-urilor sau a altor evenimente la care participi. Datorita utilitatii lor, aceste instrumente de scris vor fi pastrate si folosite de cei care le primesc.

 

Pixuri gravate - livrate oriunde in Romania

 

Pixuri metalice personalizate si transport gratuit prin curier rapid*. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 400 lei prin curier rapid in toate localitatile aflate in aria de acoperire a firmei Urgent Cargus.