Mape de prezentare

SKU
ADV013
 • Cumparati 50 cu 2,45 lei fiecare si save 4%
 • Cumparati 250 cu 2,10 lei fiecare si save 18%
 • Cumparati 500 cu 1,95 lei fiecare si save 24%
 • Cumparati 1000 cu 1,75 lei fiecare si save 31%
 • Cumparati 2000 cu 1,65 lei fiecare si save 35%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
2,55 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 50 + 250 + 500 + 1000 + 2000 +
Pret bucata 2.45 lei 2.1 lei 1.95 lei 1.75 lei 1.65 lei
simple=>ADV013
DESCRIERE PRODUS

La Advice Media realizam mape de prezentare pe carton de 300 sau 350 gr/mp, tiparite pe o singura fata sau fata verso cu unul sau doua biguri si cu buzunar atasat pentru sustinerea de documente si carti de vizita. Utilajele folosite garanteaza calitatea imprimarii, timpul scurt de executie si ne permit sa oferim preturi competitive clientilor nostri.

 

Opteaza pentru serviciile conexe oferite de Advice Media pentru realizarea unor mape de prezentare care sa se diferentieze cu usurinta: plastifiere soft touch sau lucioasa, lacuire selectiva, printare pe o fata sau fata-verso etc. Puteti comanda mape de prezentare la preturi ieftine, incepand de la 1.10 lei. Preturile difera in functie de tiraj si de specificatiile alese.

 

Aceste mape de prezentare sunt gandite special pentru stocarea documentelor, astfel incat ele vin prevazute cu un buzunar prevazut cu fante pentru inserarea cu usurinta a cartilor de vizita, a unui cupon de reduceri sau a unor carduri de fidelitate. La cerere, mapele de prezentare realizate de Advice Media pot avea un buton care permite atasarea unui dvd sau cd personalizat. Insereaza in mapele de prezentare materiale publicitare precum flyere, brosuri etc care sa te ajute sa-ti promovezi produsele sau serviciile oferite.

 

Mapele pot fi realizate cu unul sau doua biguri, in functie de numarul de pagini pe care urmeaza sa le puneti in acestea. Bigul se refera la cotorul unei mape de prezentare.  Intr-o mapa de prezentare cu dublu big pot fi puse 20 - 25 coli A4, in timp ce in una cu un singur big incap intre 5 si 9 coli A4.

Recomandam clientilor nostri care ofera mape de prezentare in cadrul unor cursuri sau traininguri ca acestea sa fie insotite si de pixuri personalizate sau foi cu antet.

Format standard
22x31 cm format inchis si 44x31 format deschis
Gramaje carton
300g mat/lucios sau 350g mat
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Orice mapa de prezentare are in interior un buzunar aplicat cu fante pentru carti de vizita. Forma buzunarului este standard.
Conditii fisiere
Mape de prezentare pot avea dublu big (incap 20 - 25 coli A4) sau un singur big (incap 5-9 coli A4)
Mod ambalare
Cutii kraft nepersonalizate

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei