Foi cu antet

SKU
ADV019
 • Cumparati 100 cu 0,49 lei fiecare si save 4%
 • Cumparati 500 cu 0,42 lei fiecare si save 18%
 • Cumparati 1000 cu 0,39 lei fiecare si save 24%
 • Cumparati 2000 cu 0,36 lei fiecare si save 29%
 • Cumparati 3000 cu 0,33 lei fiecare si save 35%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
0,51 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 100 + 500 + 1000 + 2000 + 3000 +
Pret bucata 0.49 lei 0.42 lei 0.39 lei 0.36 lei 0.33 lei
simple=>ADV019
DESCRIERE PRODUS

Foile cu antet sunt acele materiale utilizate atat in comunicarea interna, cat si in cea externa. Astfel, toate informatiile ce sunt transmise intre departamente, precum si cele care vizeaza publicurile din afara organizatiei trebuie tiparite pe suprafata unei foi cu antet A4

 

Hartia lucioasa sau mata cu gramaj cuprins intre 80 si 120 gr/mp este suportul utilizat in realizarea unei comenzi de foi cu antet. Preturile de pe site vor fi calculate pentru hartie de 80 gr/mp, format A4. Insa, la cerere putem realiza foi cu antet si cu alte specificatii. Totusi, tinand cont ca foile cu antet urmeaza sa fie puse in mape de prezentare sau utilizate pe imprimantele office, recomandam ca acestea sa fie realizate in format A4.

 

Pe o foaie cu antet vom regasi, in primul rand, datele de contact ale firmei (numar telefon, adresa e-mail, adresa sediu), iar, in al doilea rand, pe suprafata unei foi cu antet trebuie sa se regaseasca elementele identitatii vizuale (logo, logotip, slogan). Toate aceste elemente vor fi pozitionate in antetul colii sau in partea inferioara a acesteia. Elementele grafice trebuie sa fie vizibile, dar sa nu distraga atentia de la continutul foii cu antet. Cromatic, este indicat ca in design-ul unei foi cu antet sa se utilizeze acelasi culori cu cele din logo-ul companie. Pentru ca textul sa fie clar si lizibil, dimensiunea fonturilor trebuie sa fie aleasa cu grija.

Foile cu antet pot fi privite ca template-uri pe care urmeaza sa fie tiparite diverse informatii, din acest motiv nu este recomandata utilizarea unor efecte speciale sau elemente grafice ce ar putea ingreuna receptarea corecta a mesajului.

 

Orice companie ce e atenta la imaginea sa si da dovada de profesionalism utilizeaza in comunicarea formala coli sau foi cu antet tiparite color.

Aceste materiale tipografice completeaza identitatea unei companii fiind folosite cu succes in corespondenta business. Pe foile cu antet pot fi tiparite scrisori de afaceri, liste cu preturi sau orice alte informatii referitoare la companie, ele transformandu-se intr-un important instrument de promovare si comunicare. Trimise in plicuri personalizate sau puse in mapele de prezentare, foile cu antet pot eficientiza comunicarea cu publicurile tinta.

 

Totusi, colile cu antet sunt folosite nu numai in comunicarea externa, ci si in cea interna. Toata corespondenta si toate informatiile cu privire la companie ar trebui sa apara doar pe aceste materiale personalizate. Utilizand foile cu antet, eficientizam procesul de diseminare al informatiilor si, in acelasi timp, contribuim la construirea unei identitati coerente a companiei.

 

Echipa Advice Media va recomanda ca fiecare foaie din hartie pe care o utilizati in corespondenta oficiala sa va diferentieze si sa dea dovada de profesionalism.

Format standard
Pretul initial este calculat pentru format A4 si gramaj de 80g.
Gramaje carton
hartie sau carton cu gramaj de la 80 la 120g
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Taiere la format , decupaj laser sau lacuire selectiva
Mod ambalare
Cutii kraft simple sau cu personalizare

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei