Brelocuri plastic

19 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. brelocuri personalizate cu moneda
  Breloc cu moneda cos cumparaturi Nelly
  de la 1,00 lei
 2. brelocuri plastic
  Breloc plastic Slice
  de la 1,53 lei
 3. brelocuri fisa cumparaturi
  Breloc fisa carut Token
  de la 2,65 lei
 4. brelocuri cu fisa personalizate
  Breloc fisa Zabax
  de la 1,35 lei
 5. breloc cu ruleta
  Breloc cu ruleta Level
  de la 3,61 lei
 6. breloc tip ruleta personalizat
  Breloc tip ruleta
  de la 3,23 lei
 7. breloc personalizat forma tricou
  Breloc forma tricou
  de la 1,29 lei
 8. breloc sub forma de casa
  Breloc sub forma de casa Cottage
  de la 1,54 lei
 9. brelocuri plastic
  Breloc cu LED rosu
  de la 1,47 lei
 10. breloc fluier personalizat
  Breloc fluier Coach
  de la 2,91 lei
 11. breloc ursulet personalizat
  Breloc reflectorizant Safebear
  de la 2,95 lei
 12. brelocuri cu lanterna
  Breloc lanterna Waipei
  de la 3,96 lei
 13. breloc personalizat cu led
  Breloc personalizat cu led
  de la 3,00 lei
 14. brelocuri cu lanterna
  Breloc Skyway
  de la 4,11 lei
 15. breloc desfacator
  Breloc desfacator tip tricou
  de la 3,95 lei

19 Articole

Setati descendent
pe pagina

Brelocuri personalizate - diverse forme si culori

 

Brelocuri din plastic personalizate color, de diverse forme si culori, prevazute cu o gama variata de accesorii. Recomandam utilizarea unui breloc personalizat pentru accesorizarea setului de chei, pentru realizarea de campanii de promovare sau pentru a fi oferite cadou angajatilor, clientilor sau partenerilor de afaceri. Datorita utilizatii, un astfel de material personalizat va fi folosit si pastrat de catre beneficiar, astfel incat datele cu care a fost inscriptionat vor fi vizibile cu usurinta.

 

Toate modelele de brelocuri din plastic personalizate color sunt prezentate detaliat mai sus. In pagina fiecarui produs gasiti informatii despre dimensiunea personalizarii, materialul din care este realizat brelocul si tehnica de imprimare utilizata.

 

Oferite la evenimente, targuri, expozitii sau folosite de proprii angajati, brelocurile personalizate asigura vizibilitate datelor cu care sunt inscriptionate.

 

Comanda online brelocuri personalizate!

 

Orice breloc prezentat pe site-ul nostru poate fi personalizat cu datele oferite de beneficiar. Puteti opta pentru serviciul de personalizare brelocuri, tehnica de imprimare fiind diferita in functie de materialul din care este realizat brelocul.

 

Brelocurile pot fi personalizate cu logo, elemente grafice, text prin tampografie, gravare sau print led UV. Gravarea este recomandata pentru brelocuri metalice, iar tampografia pentru brelocuri realizate din plastic.

 

Daca produsele sunt pe stoc, tehnologia pe care o utilizam ne permite sa oferim clientilor nostri termene scurte de productie si de livrare.

 

Serviciul de personalizare brelocuri ofera posibilitatea clientilor din toata tara sa aleaga tipul de breloc dorit (plastic, piele sau metal) si sa-l personalizeze cu datele dorite, transformandu-l astfel intr-un material promotional. Suprafata printabila difera de la un breloc la altul in functie de forma si de dimensiunea acestuia.

 

La cerere, pentru rezistenta mai mare la zgarieturi si pentru a obtine un efect placut, oricarui breloc personalizat i se poate aplica un strat de lac lucios sau mat.

 

Gama variata de brelocuri personalizate

 

Un breloc personalizat poate avea culori diferite si unele dintre ele sunt prevazute cu diverse accesorii: ruleta, lantern, fisa pentru cosul de cumparaturi, desfacator sticle etc. Astfel, in portofoliul nostru avem brelocuri personalizate cu ruleta, cu desfacator, brelocuri cu fisa pentru carucior, brelocuri sub diverse forme etc. Brelocurile sunt usoare si flexibile, fiind prevazute cu inel sau snur metalic de prindere pentru chei.

 

Brelocuri personalizate la preturi ieftine

 

Oferim brelocuri de calitate la preturi ieftine. Preturile pot fi calculate direct pe site si difera in functie de produs, de tipul de personalizare ales si de cantitatea de bucati comandate. Transportul este gratuit, iar produsele vor fi livrate prin curier rapid.

 

Brelocurile reprezinta o metoda ieftina de promovare, personalizarea lor garantand vizibilitate sporita pentru brandul dumneavoastra.