Creioane grafit

8 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. Creion Melart
  Creion Melart
  de la 0,53 lei
 2. creioane personalizate
  Creion Godiva
  de la 0,53 lei
 3. creioane cu radiera personalizate
  Creion Togi
  de la 0,53 lei
 4. creion tamplar personalizat
  Creion tamplar Carpenter
  de la 1,05 lei
 5. creioane personalizate
  Creion mini Minik
  de la 0,45 lei
 6. creioane figurine personalizate
  Creion buburuza Farm
  de la 4,25 lei

8 Articole

Setati descendent
pe pagina

Gama variata de creioane personalizate

 

Puteti comanda online creioane personalizate, creioane mecanice personalizate sau creioane colorate personalizate. Preturile pentru serviciul de personalizare creioane pot fi calculate direct pe site pentru fiecare tip de produs in parte.

 

Toate modelele prezentare mai sus pot fi personalizate in policromie sau prin gravura laser cu informatiile oferite de client. Pentru a vedea mai multe detalii despre fiecare gama de creioane in parte, dati click pe imaginile de mai sus si accesati astfel pagina de produs.

 

Pentru un plus de eleganta, creioanele personalizate pot fi si lacuite selectiv.

 

Toate modelele de creioane prezentate mai sus pot fi personalizate cu datele furnizate de client. Serviciul de personalizare creioane permite companiilor din toata tara sa includa astfel de materiale promotionale in cadourile corporate sau sa le ofere angajatilor pentru a fi utilizate in comunicarea interna.

 

Pot fi personalizate creioane simple, creioane metalice sau seturi de creioane colorate. In functie de specificatiile clientului, personalizarea poate fi realizata prin gravura laser sau prin tehnica print LED UV.

 

Creioane gravate - rezistenta in timp si eleganta

 

Daca doriti instrumente de scris personalizate, ieftine si rezistente in timp, va recomandam creioane gravate. Gravura este caracterizata de o rezistenta deosebita in timp, iar obiectele promotionale personalizate prin gravura sunt extrem de elegante. Pe pagina fiecarui produs in parte este specificat daca acesta poate sau nu fi personalizat prin gravura. Tehnica de personalizare aleasa depinde de materialul din care creionul este confectionat. In portofoliul nostru, avem creioane confectionate din lemn sau realizate din plastic.

 

Creioane personalizate la cele mai mici preturi

 

Daca doresti obiecte personalizate la preturi ieftine, aceasta este categoria potrivita. Creioanele personalizate au preturi extrem de accesibile si se potrivesc perfect in campaniile de promovare fara a depasi bugetul stabilit.  Pentru preturi ieftine, puteti comanda tiraje mai mari, extinzand astfel si vizibilitatea brandului pe care-l reprezentati.

 

Creioane personalizate pentru industrii creative

 

Creionul este un instrument de scris cu o lunga si distinsa istorie, fiind folosit mai ales la schite sau desene, de desenatori, artisti, graficieni. Creioanele au totusi un avantaj pe care nu-l regasim in cazul pixurilor: sunt usor de manevrat, iar schitele pot fi sterse cu usurinta.

 

Acest instrument de scris a rezistat tuturor inventiilor si schimbarilor produse in ceea ce priveste diseminarea informatiilor, putand fi folosit cu succes si in prezent. In zilelel noastre, la nivel mondial sunt produse milioane de tipuri de creioane.

 

Inca un motiv in plus pentru a comanda si folosi creioane personalizate: in medie, cu un creion poate fi trasata o linie de 50 km sau pot fi scrise 45.000 de cuvinte.