Advice Media se numara printre tipografiile care investesc in sistemul de e-commerce, gestionand in prezent unul dintre cele mai complexe site-uri din industria de profil.

Pe advicemedia.ro pot fi comandate produse tipografice si obiecte promotionale personalizate. Acestea vor fi livrate oriunde in Romania prin curier rapid. Preturile pot fi calculate direct pe site, prin folosirea calculatorului de preturi. Parcurgand pasii de mai jos, puteti comanda online orice produs din portofoliul nostru:

 

1. Alegeti produsul dorit

Folosind meniul din partea stanga, puteti naviga printre categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l comandati si ati accesat pagina acestuia, aveti posibilitatea de a-l adauga in cosul de cumparaturi.

 

2. Selectati optiunile din calculatorul de preturi (format, hartie, servicii conexe, cantitate etc.)

Odata ajunsi in pagina de produs, selectati optiunile dorite din calculatorul de preturi, introduceti tirajul si calculati pretul. Cantitatea minima ce poate fi coamndata este cea care apare predefinita in calculatorul de preturi. Pentru cantitati mai mari sunt oferite discount-urile afisate in tabelul de preturi de sub calculator. Discount-urile oferite variaza in functie de tiraj. 

 

3. Incarcati fisierul cu grafica

Inainte de a adauga prosulul dorit in cosul de cumparaturi, incarca grafica pentru tipar sau grafica pentru personalizarea produselor sau introdu textul pentru personalizare.

 

4. Adaugati produsul in cosul de cumparaturi

 

5. Completati campurile necesare pentru plasarea comenzii

In acest moment, trebuie sa completati datele privind livrarea comenzii. Sunt doua situatii posibile:

a. Daca sunteti deja client (ati mai comandat de pe site-ul nostru folosind un user si o parola), introduceti doar user-ul si parola utilizate la comanda precedenta si vi se vor incarca toate informatiile pe care le-ati furnizat la ultima comanda.

b. Daca sunteti la prima comanda, trebuie sa completati datele de contact, cele de livrare si facturare. Inainte de a finaliza comanda, nu uitati sa cititi rubrica Termeni si conditii.

 

6. Trimiteti comanda

Dupa ce ati cititi si acceptat conditiile din pagina Termeni si conditii, apasati butonul butonul Plaseaza comanda. Dupa plasarea comenzii, pe baza datelor introduse, aveti posibilitatea de a crea un cont pe site-ul nostru.

In acest moment comanda a fost trimisa, iar, in cel mai scurt timp, un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra prin e-mail sau telefon.