Agenda A5 datata Basic

SKU
Agenda datata Basic
 • Cumparati 20 cu 19,00 lei fiecare si save 1%
 • Cumparati 50 cu 18,90 lei fiecare si save 1%
 • Cumparati 100 cu 18,30 lei fiecare si save 4%
 • Cumparati 150 cu 17,80 lei fiecare si save 7%
 • Cumparati 200 cu 17,90 lei fiecare si save 6%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
Agenda datată BASIC este instrumentul esențial pentru organizarea ta eficientă pe tot parcursul anului. Cu 360 de pagini, oferă spațiu generos pentru planificarea ta zilnică, săptămânală și lunară. Hartia de 70g de calitate superioară, de un alb impecabil, este perfectă pentru scris cu pixul sau creionul preferat, fără ca cerneala să pătrundă în pagină.
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
19,10 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 20 + 50 + 100 + 150 + 200 +
Pret bucata 19 lei 18.9 lei 18.3 lei 17.8 lei 17.9 lei
Cod produs : Agenda datata Basic
simple=>Agenda datata Basic
DESCRIERE PRODUS
Agenda datată BASIC este instrumentul esențial pentru organizarea ta eficientă pe tot parcursul anului. Cu 360 de pagini, oferă spațiu generos pentru planificarea ta zilnică, săptămânală și lunară. Hartia de 70g de calitate superioară, de un alb impecabil, este perfectă pentru scris cu pixul sau creionul preferat, fără ca cerneala să pătrundă în pagină. Finisarea cusută și legată conferă durabilitate și stabilitate în timp, astfel încât agenda să reziste uzurii zilnice. Copertele buretate adaugă un aspect elegant și protejează conținutul de eventuale deteriorări. Semnul de carte de culoare roșie îți permite să găsești rapid pagina dorită. Fie că o folosești pentru a-ți gestiona programul, pentru notarea ideilor sau pentru a-ți stabili obiectivele, agenda BASIC este un partener de încredere. Datată, te ajută să monitorizezi evenimentele importante și să-ți stabilești prioritățile. Cu un design simplu și funcțional, se potrivește oricărui stil personal sau profesional. Investește în productivitate și organizare cu agenda BASIC datată. Începe fiecare zi cu încredere și claritate, știind că ai totul sub control. Această agendă de înaltă calitate te ajută să-ți atingi obiectivele și să-ți gestionezi timpul eficient, facilitându-ți viața de zi cu zi.
Culori disponibile
albastru, negru, rosu, verde, visiniu
Format
A5

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei
 2. termosuri personalizate cu logo
  Termos Ingram
  50,00 lei
 3. termosuri personalizate cu logo
  Termos Hosban
  50,00 lei
 4. termosuri personalizate cu logo
  Termos Manaslu
  44,01 lei
 5. Agenda | Notes B6 cu hartie din piatra
  Agenda | Notes B6 cu hartie din piatra
  16,10 lei