Carti

SKU
ADV017
 • Cumparati 50 cu 4,40 lei fiecare si save 27%
 • Cumparati 100 cu 4,10 lei fiecare si save 32%
 • Cumparati 150 cu 4,00 lei fiecare si save 33%
 • Cumparati 200 cu 3,90 lei fiecare si save 35%
 • Cumparati 300 cu 3,80 lei fiecare si save 37%
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
6,00 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 50 + 100 + 150 + 200 + 300 +
Pret bucata 4.4 lei 4.1 lei 4 lei 3.9 lei 3.8 lei
simple=>ADV017
DESCRIERE PRODUS

Advice Media vine in intampinarea editurilor si a tuturor celor care doresc sa publice carti cu serviciul online de tipar carte.

 

Oferim servicii de tiparire carti editurilor si tuturor celor care doresc sa beneficieze de servicii calitative si preturi competitive. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de tiparire carte in tiraje mici si medii.

 

Oferim o gama variata de produse, realizam carti din diverse domenii, de la manuale tehnice, manuale scolare, cursuri universitare si pana la carti de beletristica. Imprimarea se realizeaza pe utilaje performante de print digital alb negru si color. Pentru tiraje mai mari utilizam tehnologie de tipar offset.

 

Finisarea cartilor se face prin brosarea cu termoclei.

Coperta poate fi plastifiata mat/lucios sau poate fi lacuita selectiv.

 

Tiparirea cartilor constituie una dintre cele mai apreciate modalitati ce vizeaza diseminarea informatiilor dintr-un anumit domeniu. Prin oferirea serviciului de tipar carte ne extindem activitatea si in sfera editurilor, colaborand cu acestea in tiparirea cursurilor universitare, manualelor scolare, monografiilor, enciclopediilor si a altor tipuri de publicatii. Fie ca vorbim despre carti de specialitate sau beletristica, Advice Media ofera serviciul de tiparire carti, imbinand calitatea printarii cu preturile competitive si timpii de executie scurti. Chiar daca astfel de publicatii sunt achizitionate pentru continut sau pentru notorietatea autorilor, aspectele ce tin de tipar si design nu trebuie neglijate.

 

Chiar daca de cele mai multe ori suntem ghidati de principiul ”don’t judge a book by its cover”, exista anumite momente in care coperta poate fi cea care ne determina sa achizitionam o carte sau dimpotriva, sa nu-i acordam importanta unei anumite aparitii. Astfel, pentru a pune in evidenta continutul si pentru a determina achizitionarea unei publicatii, graficienii trebuie sa acorde importanta realizarii unui astfel de material. Elementele grafice si efectele cromatice subliniaza relevanta informatiei oferite si fac lizibile aspecte importante, precum autorul cartii, titlul sau editura.

Format standard
A4 (210 x 297 mm) A5 (149 x 210 mm) B5 sau format academic (176 x 250 mm)
Gramaje carton
hartie interior 70-80 g/mp, coperta carton 250-300 gr/mp, lucios/mat
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf
Finisari optionale
Mod de prindere prin brosare
Mod ambalare
Cutii kraft nepersonalizate

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,60 lei