Carti de vizita

Cantitate

Printare

Optionale

Tip plastifiere

Pret per bucata
0.2 Lei

Total fara TVA
40 Lei

Total cu TVA
48 Lei

Preturi (lei/buc)

Cantitate
200+
500+
1000+
2000+
o fata
0.2
0.14
0.11
0.08
fata/verso
0.28
0.24
0.19
0.15

Timp de productie de la bunul de tipar : 1 zi

Preturile sunt exprimate in Lei/buc si nu includ TVA.

modele gratuite carti de vizita

Informatii comanda carti de vizita

1. Pentru orice comanda de carti de vizita, transportul este gratuit prin curier rapid
2. Formate standard carti de vizita:carti de vizita carton normal

   8,5 x 5,5 cm
   9 x 5 cm
   8,5 x 5 cm
   9 x 5,5 cm

3. Preturile sunt pentru cartoane de:
  300 gr/mp mat
  300 gr/mp lucios
  300 gr/mp silk

4. La cerere:
  tiparirea pe cartoane speciale
  plastifierea mata sau lucioasa a cartonului
  rotunjirea colturilor

5. Preturile sunt pentru carti de vizita imprimate in policromie
6. Cartile de vizita sunt ambalate si livrate in cutii speciale

Cerinte fisiere

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 - 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

Transport gratuit prin curier rapid

Orice comanda de carti de vizita va fi livrata gratuit prin curier rapid direct la sediul clientului. Transportul este gratuit in localitatile in care Fan Courier are punct de lucru. Pentru a verifica daca in localitatea dumneavostra exista o filiala Fan Courier, accesati pagina Despre livrare

Modalitati plata carti de vizita

Achitarea produselor se poate face prin O.P. (pe baza unei facturi proforme) sau ramburs (direct la reprezentantul curierului rapid).

In sectiunea site-ului Despre plata, puteti afla informatii suplimentare referitoare la modalitatea prin care pot fi achitate produsele. 

Apeland la serviciile tipografiei Advice Media, puteti comanda online carti de vizita. Prin sistemul online facilitam comunicarea cu clientii. 

Dupa prima comanda, va fi creat un cont pe site-ul nostru prin intermediul caruia aveti acces atat la comenzile anterioare, cat si la informatiile cu privire la promotii sau discount-uri. 

In sectiunea Cum comand, gasiti o prezentare pe larg a etapelor ce trebuie parcurse in plasarea unei comenzi online. 

1. Pot comanda carti de vizita din orice localitate din Romania?

Da, cartile de vizita pot fi achizitionate online din orice localitate din Romania.

2. Cum se face livrarea cartilor de vizita?

Transportul este gratuit prin curier rapid in localitatile aflate in aria de acoperire a acestuia. 

Ambalate in cutii speciale din carton, cartile de vizita realizate la Advice Media vor ajunge direct la sediul firmei dumneavoastra.

3. Ce fel de cartoane sunt utilizate in realizarea cartilor de vizita?

Cartoanele utilizate in tiparirea cartilor de vizita sunt din gama Colotech si Mondi, iar grosimea acestora este de 300 g/mp. La cerere, putem utiliza cartoane speciale ce se diferentiaza prin suprafete si texturi. 

4. Care este grosimea cartoanelor utilizate?

Cartile de vizita din aceasta categorie sunt tiparite pe cartoane normale (300 g/mp), albe, mate sau lucioase. Daca doriti tiparirea pe cartoane mai rigide, optati pentru carti de vizita din carton colorat

5. Cum pot comanda daca nu am conceput macheta unei carti de vizita?

In cazul in care nu ati conceput partea grafica, puteti opta pentru unul dintre modelele oferite gratuit pe site-ul nostru. In sectiunea speciala Modele carti de vizita, gasiti peste 100 modele grupate in diverse categorii.

6. Ce servicii conexe sunt recomandate in realizarea unor carti de vizita?

Recomandam, plastifierea mata sau lucioasa a cartilor de vizita si rotunjirea colturilor acestora. Plastifierea are un dublu avantaj: confera cartonului eleganta si finete si protejeaza print-ul. 

7. Ce carti de vizita pot alege pentru a ma diferentia?

Putem realiza carti de vizita din carton normal (300 g/mp), din carton colorat in masa, carti de vizita transparente, carti de vizita din plastic si magnetice. 

Pentru protectie si utilitate, cartile de vizita realizate la noi sunt ambalate in cutii personalizate. Cutiile sunt concepute pentru transportul, dar si pentru pastrarea cartilor de vizita. 
cutii ambalare carti de vizita

Cartile de vizita sunt indispensabile unei afaceri, fiind cele ce ne reprezinta in fata colaboratorilor, a partenerilor si a clientilor.

Fiindca aceste materiale trebuie sa impresioneze si sa se diferentieze, echipa Advice Media a diversificat produsele oferite, in prezent putand fi comandate: carti de vizita pe carton mat, lucios sau silk (300 g/mp), pe cartoane cu texturi si suprafete speciale, pe cartoane colorate in masa, carti de vizita transparente, tiparite pe plastic (colorat, alb sau negru) si carti de vizita magnetice.

Datorita comenzilor realizate si a experientei acumulate in cursul anilor, ne mandrim cu faptul ne-am dezvoltat logistic, eficientizand plasarea comenzilor online de carti de vizita. Indiferent unde va aflati, puteti comanda online materiale tipografice.

Cartile de vizita vor fi livrate gratuit prin curier rapid, direct la sediul beneficiarului.

Punem la dispozitia clientilor nostri imprimarea in policromie pe o singura fata sau fata-verso, utilizarea unor cartoane cu texturi speciale, rotunjirea colturilor iar, pentru cresterea rezistentei in timp, plastifierea mata sau lucioasa.

Cartile de vizita produse la Advice Media sunt ambalate si livrate in cutii personalizate din carton.

Recomandari tipar 

Principalele argumente care recomanda Advice Media ca un important furnizor de carti de vizita sunt calitatea, preturile practicate, sistemul de comenzi online, transportul gratuit prin curier rapid, termenele scurte in executia si productia materialelor tipografice.

Atat in tiparirea cartilor de vizita, cat si in procesul ce priveste finisarea acestora, utilizam tehnologie si utilaje profesionale. Echipamentele folosite pentru imprimare sunt din gama Xerox, fiind concepute special pentru productie ridicata, garantand o calitate excelenta de printare.

Producatorii utilajelor recomanda cartoanele pe care le utilizam, acestea fiind din gama Xerox sau Mondi. Hartia Colotech este din portofoliul companiei Xerox, fiind recomandata pentru perfomante inegalabile in ceea ce priveste utilizarea pe imprimante digitale. Cartonul Colotech (300 g/mp) este unul rigid, special conceput pentru realizarea cartilor de vizita si pentru printarea policroma profesionala.

Optional, se poate opta pentru cartoane cu texturi sau suprafete speciale. Toate cartoanele speciale pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pot fi vazute in sectiunea cartoane speciale.

Recomandari grafica

Cartile de vizita ne reprezinta in fata colaboratorilor, din acest motiv, trebuie sa avem grija atat la calitatea cartonului utilizat, cat si la partea grafica.

Advice Media sugereaza utilizarea propriei machete in realizarea cartilor de vizita sau, in cazul in care nu ati conceput partea grafica a acesteia, recomandam alegerea unui model gratuit pus la dispozitie pe site-ul nostru. Acestea sunt create astfel incat sa permita personalizarea completa cu informatiile beneficiarului.

In cazul in care exista mai multe informatii pe care vreti sa le diseminati prin cartea de vizita, alegeti tiparirea fata-verso a acestora.

Satisfactie Garantata

Modele predefinite

Cel mai bun raport calitate pret

Transport Gratuit

Livrare in 1-3 zile