×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Tipar digital

Oferim servicii complete de tipar digital la preturi competitive.

 

TIPARUL DIGITAL se refera la metoda de imprimare profesionala prin care diverse materiale grafice sunt tiparite cu ajutorul unor echipamente specializate in realizarea de formate mari, la rezolutii inalte, cu timpi redusi de productie, ce au la baza tehnologii bazate pe jet de cerneala sau laser.

 

In tiparul digital, rapiditatea procesului de productie si calitatea materialelor realizate sunt principalele avantaje. Unele etape consumatoare de timp si resurse, precum ar fi pregatirea matritelor de tipar sunt eliminate de metode de imprimare digitala. Tiparul digital vine in sprijinul celor care doresc termene de livrare rapide si timpi scurti de productie.

 

Datorita investitiilor realizate de-a lungul timpului in echipamentele de tipar digital, tipografia Advice Media poate oferi o gama variata de produse, respectand timpii de productie si executie si complexitatea lucrarilor. Echipamentele de tipar utilizate sunt destinate productiei tipografice, ce ofera calitate, rapiddate si productivitate ridicata.

 

In acelasi timp, Advice Media utilizeaza o gama variata de suporturi si materiale pentru printare, de la cartoanele standard, cartoane speciale, cartoane colorate in masa si pana la folie de polipropilena colorata, alba sau transperenta.

 

Toate etapele din cadrul procesului de productie sunt atent supravegheate, accentul fiind pus pe calitate si rapididate, atat in fazele de finisare, cat si in cele de ambalare.

 

AVANTAJELE TIPARULUI DIGITAL

 

Pe langa faptul ca tiparul digital elimina o parte dintre fazele procesului de imprimare conventional, crearea placilor tipografice si calibrarea presei offset sunt doar cateva dintre acestea, acesta aduce cu sine urmatoarele avantaje:

 

  • Flexibilitate si rapiditate in tiparire
  • Timp de productie relativ redus in care pot fi realizate materiale in zeci, sute sau mii de exemplare.
  • Compatibilitatea cu diverse tipuri de suporturi: hartie, carton, lemn, sticla, metal, plastic sau piele.
  • Utilizarea tehnicii de printare date variabile