×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Rotunjire colturi

Oferim pentru carti de vizita, ecusoane, calendare, diplome, felicitari serviciul conex de rotunjire a colturilor realizat pe utilaje de precizie ce nu lasa urme inestetice pe carton sau hartie.

 

ROTUNJIREA COLTURILOR este un serviciu de finisare realizat pe utilaje profesionale ce permit  realizarea unor materiale cu colturi rotunjite sub diverse raze. Aparatele profesionale utilizate pentru rotunjirea colturilor sunt destinate pentru un volum ridicat de lucru si permit transformarea colturilor dreptunghiulare ale colilor de hartie sau carton in colturi rotunde.

 

Avantajele rotunjirii colturilor

 

1. Realizarea unor produse care se diferentiaza cu usurinta de cele obisnute
2. Obtinerea unui aspect elegant
3. Putem realiza colturi rotunjite indiferent de tirajul comandat

 

In cazul cartilor de vizita, pentru diferentierea acestora si realizarea unor produse cu un aspect si finisare de calitate superioara, cartile de vizita pot avea toate cele patru colturi rotunijte, unul sau doua colturi rotunjite in functie de specificatiile tehnice.

 

Materiale tipografice ce pot avea colturi rotunjite

 

 

De asemenea, se pot rotunji colturile foliei de polipropilena sau PVC.