Tipizate

SKU
ADV023
  • Cumparati 25 cu 4,00 lei fiecare si save 2%
  • Cumparati 50 cu 3,80 lei fiecare si save 7%
  • Cumparati 75 cu 3,20 lei fiecare si save 22%
  • Cumparati 100 cu 3,00 lei fiecare si save 27%
  • Cumparati 200 cu 2,80 lei fiecare si save 32%
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
4,10 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
Cantitate 25 + 50 + 75 + 100 + 200 +
Pret bucata 4 lei 3.8 lei 3.2 lei 3 lei 2.8 lei
simple=>ADV023
DESCRIERE PRODUS

Putem realiza formulare tipizate sub diverse forme si formate, de la facturi, avize de insotire a marfii, chitantiere, bonuri de consum, monetare, jurnale de cumparaturi, registru jurnal, registru inventar etc.


Hartia utilizata difera in functie de solicitarile clientilor. Astfel, putem utiliza in realizarea de formulare tipizate, hartie autocopiativa in 3 exemplare. Foile unui formular tipizat pot fi rupte cu usurinta daca clientul opteaza pentru realizarea de tipizate cu perfor. Materialele tipizate pot fi legat prin brosare, spiralare sau capsare, in functie de specificatiile clientului. Imprimarea de formulare tipizate se realizeaza alb-negru sau in policromie pe hartie autocopiativa in 3 exemplare. In ceea ce priveste modalitatile de legare, punem la dispozitia clientilor posibilitatea de a alege intre brosare, spiralare sau capsare.

 

Serviciul imprimare formulare tipizate se adreseaza persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si tuturor societatilor comerciale care activeaza pe teritoriul Romaniei. Realizarea de tipizate in regim propriu pe echipamentele de birou aduce cu sine costuri ridicate in ceea ce priveste consumabilele si hartia. Apeland la serviciul online de imprimare tipizate oferit de tipografia Advice Media, reduceti costurile si beneficiati de produse calitative intr-un timp scurt.

 

Echipamentele profesionale utilizate si parteneriatele cu furnizorii ne permit realizarea de formulare tipizate calitative si ieftine. Puteti comanda online la facturi, avize de insotire a marfii, chitantiere, bonuri de consum, monetare, jurnale de cumparaturi, registru jurnal, registru inventar. La cerere, realizam tipizate cu regim intern adaptate cerintele si necesitatilor companiei dumneavoastra.

 

Onoram comenzi de formulare tipizate din toata tara, livrandu-le prin curier rapid direct la sediul beneficiarului.

Format standard
Hartie autocopiativa de 60-80g diferite formate
Gramaje carton
Prima coala alba, A 2-a coala alba sau verde iar a 3-a coala roz
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Printare variabila de date
Mod ambalare
Cutii kraft simple sau cu personalizare

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv