×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Plastifiere

Oferim servicii de plastifiere mata sau lucioasa. Produse ce pot fi finisate prin plastifiere: carti de vizita, mape de prezentare, coperti carte, diplome, legitimatii, orice tip de documente utilizate intens, invitatii etc.

 

PLASTIFIEREA este o operatiune de finisare, auxiliara procesului de productie tipografica, ce reprezinta acoperirea unei suprafete de hartie sau carton cu o folie extrem de subtire, mata sau lucioasa. Operatiunea de plastifiere se realizeaza prin aplicarea la cald a unei folii subtiri, de 80 de microni, pe o ambele fete ale cartonului. Plastifierea este un proces automatizat, realizat pe echipamente tipografice de productie ce permit obtinerea unor produse de calitate si timpi scurti de executie.

 

Avantajele plastifieriiplastifiere role

 

Principalele avantaje ale plastifierii sunt:


1. Rezistenta in timp a printului
2. Protectia suprafetei laminate
3. Eleganta sporita
4. Confera o senzatie placuta la atingere


In functie de tipul de folie ales, exista doua modalitati de plastifiere: plastifiere mata sau plastifiere lucioasa.

 

Plastifiere mata
Recomandam alegerea plastifierii mate atunci cand doriti ca materialul tiparit sa aiba un aspect satinat si placut la atingere. Plastifierea mata este un proces de finisare ce asigura obtinerea unui print elegant.

 

Plastifiere lucioasa
Spre deosebire de plastifierea mata, plastifierea lucioasa este folosita pentru a conferi intensitate si stralucire tiparului.

 

Materiale tipografice ce pot fi plastifiate

 

Plastifierea mata sau lucioasa este recomandata pentru:

  • Carti de vizita
  • Coperti carte
  • Diplome
  • Legitimatii
  • Documente utilizate intens
  • Invitatii
  • Mape de prezentare