Sublimare

Oferim servicii de sublimare pe o gama variata de suporturi.

 

SUBLIMAREA reprezinta o tehnica de imprimare cu ajutorul anumitor cerneluri care incalzite trec din starea solida in starea gazoaza, fara a mai trece prin starea lichida. Prin sublimare, logo-ul sau elementele grafice cu care se doreste sa se faca personalizarea sunt imprimate mai intai pe un suport special de sublimare care, in urma aplicarii unei temperaturi inalte (peste 200 grade), vor trece pe suportul final. Prin aceasta tehnica de personalizare, imaginile sublimate sunt protejate in interiorul materialului, fiind extreme de rezistente la spalare, zgarieturi etc.

 

Pot fi personalizate prin sublimare obiecte si materiale cu fundal alb, textile ce au in componenta lor minimum 80% material sintetic sau alte suporturi care au suprafata tratata special pentru sublimare si care rezista la temperature de peste 200 grade.

 

Prin sublimare se pot persoanliza: tricouri, genti, cani, rucsacuri, genti, mouse pad-uri, suporturi ceramice, metalice, lanyards etc. Sublimarea este o tehnica de personalizare ce functioneaza doar pe suport cu fundal alb, obiecte si materiale special concepute pentru a fi personalizate prn sublimare si textile ce au in compozitie minimum 80% polyester.

 

AVANTAJE SUBLIMARE

 

Avantajele materialelor personalizate prin tehnica de sublimare:

 

  • Rezistenta in timp, la apa, zgarieturi, inalbitori chimici;
  • Imprimare de durata;
  • Rezolutii ridicate ale imaginilor in policromie;
  • Imprimarea garanteaza 100% fidelitatea imaginii.