Notes personalizat A4

SKU
ADV026-A4
 • Cumparati 50 cu 3,30 lei fiecare si save 10%
 • Cumparati 100 cu 3,15 lei fiecare si save 14%
 • Cumparati 200 cu 3,00 lei fiecare si save 18%
 • Cumparati 300 cu 2,85 lei fiecare si save 22%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
3,65 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 50 + 100 + 200 + 300 +
Pret bucata 3.3 lei 3.15 lei 3 lei 2.85 lei
simple=>ADV026-A4
DESCRIERE PRODUS

In functie de cerintele clientilor, putem realiza notesuri de dimensiuni diferite (A4, A5, A6), cu coperti caserate sau din cartoane standard (300 – 350 gr/mp) sau cartoane special. La interior, notesurile pot avea paginile imprimate alb negru sau in policromie. Pentru imprimare la interior in policromie, se va trimite o cerere de oferta pentru calcularea pretului. Legarea unui notes poate fi facuta prin brosare sau prin arc metalic.

 

La Advice Media realizam notesuri personalizate integral, atat la exterior, cat si la interior. Preturile de pe site sunt actualizate si pot fi calculate in functie de formatul notesurilor, numarul de pagini de la interior, modul de legare, tipul de coperta etc.

 

Concepute sub forma unor carnetele personalizate, notesurile pot fi folosite in special in comunicarea interna. Totusi, tinand cont de utilitatea acestora, bloc notesurile pot face parte si din cadourilor corporate, fiind astfel oferite clientilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.  Numarul paginilor unui bloc notes difera de la o comanda la alta in functie de cerintele clientilor. Preturile afisate pe site sunt pentru notesuri ce au 40 de file la interior. Tinand cont ca este un produs ce va fi pastrat si folosit de beneficiar, recomandam, in special pentru protectia printului, plastifierea mata sau lucioasa a copertei.

 

Un bloc notes personalizat poate fi un cadou util oferit in cadrul targurilor, expozitiilor, team building-urilor sau in cadrul altor evenimente corporate. Alaturi de notesuri personalizate, pot fi oferite cadou si pixuri personalizate sau alte tipuri de instrumente de scris.

 

Utilizate ca instrumente de marketing, bloc notesurile reprezinta o abordare clasica si eficienta prin care se urmareste sporirea vizibilitatii unui brand. Principalul avantaj oferit de notesuri il reprezinta utilitatea lor. Astfel, daca impresioneaza prin grafica, pe langa impactul pe care-l produc, bloc notesurile vor fi pastrate si folosite de cei care le primesc.

 

Notesurile fac parte din categoria produselor tipografice cu destinatie multipla. Ele pot fi incluse in cadourile corporate oferite clientilor, furnizorilor si partenerilor de afaceri, dar, in acelasi timp, se pot regasi in mapele de prezentare oferite in cadrul targurilor, trainingurilor sau a altor evenimente.

 

Advice Media poate realiza notesuri in formate si cu finisaje diferite, acordand atentie detaliilor si specificatiilor beneficiarului.

Format standard
A6 (105x148 mm), A5 (148 x 210 mm) si A4 (210 x 297 mm)
Gramaje carton
Interior 80g mat print Alb Negru
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Brosare tip carte sau spira metalica
Optionale
Pentru coperta se poate realiza plastifiere lucioasa sau lacuire selectiva

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Agenda nedatata A4 Herlitz
  Agenda nedatata A4 Herlitz
  38,10 lei
 2. termosuri personalizate cu logo
  Termos Ingram
  50,00 lei
 3. termosuri personalizate cu logo
  Termos Hosban
  50,00 lei
 4. termosuri personalizate cu logo
  Termos Manaslu
  44,01 lei
 5. Agenda | Notes B6 cu hartie din piatra
  Agenda | Notes B6 cu hartie din piatra
  16,10 lei