Model Peisaje

SKU
AD1002
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
5,10 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
simple=>AD1002
DESCRIERE PRODUS
Calendar de perete model Peisaje, 12 file la interior tiparite in policromie. Personalizare integrala a calendarului, pe coperta si pe fiecare fila in parte din interior. Suportul din spate este rigid fiinf realizat din carton de 500 gr/mp. Hartia din interior este lucioasa,130 gr/mp. Pe fiecare fila, calendarul are cate o imagine reprezentativa pentru tema aleasa. Grafica este conceputa doar pentru clientii nostri. La cerere, unele elemente grafice de pe coperta pot fi lacuite selectiv sau se poate opta pentru plastifierea copertei.

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv