Cos de cumparaturi

Model Flori

SKU
AD1001
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
5,10 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
simple=>AD1001
Model Flori
Model Flori Model Flori Model Flori
DESCRIERE PRODUS
Calendar de perete model Flori, 12 pagini in interior, tiparite in polciromie + coperta fata. Pe fiecare fila este cate o luna si o imagine reprezentativa pentru tema acestui calendar. Pe spate, calendarul are un suport din carton rigid, de 500 gr/mp. Paginile din interior sunt din hartie de 130 gr/mp, lucioasa. Personalizarea se face integral, atat pe coperta, cat si pe fiecare pagina in parte. La cerere, coperta poate fi plastifiata si unele elemente grafice din calendar pot fi lacuite selectiv. Legarea se face cu spira. Grafica este originala, conceputa doar pentru clientii nostri.

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv