Pixuri plastic

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Pixuri personalizate - stocuri interne permanente

 

Pixuri personalizate color sau intr-o singura culoare prin tehnologie print LED UV. Oferim o gama variata de pixuri din plastic si detinem stocuri interne permanente pentru unele dintre cele mai apreciate pixuri. Putem realiza pixuri personalizate de diverse culori, forme si dimensiuni. Materialele promotionale astfel realizate au un avantaj dublu: cel al utilitatii pe care o ofera beneficiarului si cel al vizibilitatii informatiilor cu care acestea au fost personalizate.

Serviciul de personalizare pixuri permite companiilor sa utilizeze atat in comunicarea interna, cat si in cea externa materiale personalizate cu logo-ul sau datele de contact ale firmei. Pentru fiecare tip de pix personalizat in parte sunt oferite preturile si specificatiile tehnice. In functie de forma si dimensiunea pixului, personalizarea se poate realiza pe clips sau pe corp.

Detinem stocuri interne permanente din unele dintre cele mai comandate game de pixuri. Stocurile interne si cele externe sunt actualizate si pot fi consultate in pagina fiecarui produs in parte.

 

Importator direct de pixuri personalizate

 

Advice Media este importator direct si distribuitor pentru o gama variata de pixuri personalizate. Faptul ca importam direct de la producator, garanteaza existenta permanenta a unor stocuri interne de pixuri. Prin intermediul acestui site puteti comanda online o gama variata de pixuri personalizate. Pe pagina fiecarui produs in parte puteti gasi stocurile interne si externe actualizate.

 

Tehnica de personalizare pixuri

 

Toate modelele de pixuri pot fi personalizate, iar tipul de personalizare difera in functie de materialul din care este conceput fiecare instrument de scris in parte. Realizam pixuri personalizate prin tampografie, gravura laser, serigrafie si imprimare in policromie LED UV.

 

Pixuri din plastic la preturi ieftine

 

Preturile pentru serviciul de personalizare pixuri pot fi calculate direct pe site, in pagina fiecarui produs in parte. Preturile difera in funtie de tiraj, de tipul de personalizare ales si de specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte. Oferim pixuri din plastic ieftine, dar si din gamele premium pentru a ne plia pe nevoile clientilor nostri. Pentru a eficientiza timpii de comanda si, implicit, pe cei de productie si livrare, abordam o politica de pret transparenta. Pe pagina fiecarui produs in parte exista un calculator de preturi prin intermediul caruia utilizatorii pot calcula in timp real costurile pentru o comanda de pixuri.