×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Imprimare si inregistrare CD/DVD

Advice Media ofera servicii de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.

 

IMPRIMARE CD/DVD este serviciul prin care suprafata unui cd sau dvd va fi personalizata cu grafica oferita de client. Imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet si UV.

 

MULTIPLICARE DATE se refera la inscriptionarea informatiilor pe un mediu de stocare, cd sau dvd, utilizand linii complet automatizate de tip Tower ce includ si verificarea automata a datelor inscriptionate. Suplimentar, clientii nostri pot alege sa ambaleze CD-urile si DVD-urile in carcase, iar pentru protectia la umezeala si zgarieturi, lacuirea mediilor de stocare. CD-urile si DVD-urile pot fi ambalate in carcase sau plicuri.

 

CD-urile personalizate sunt unele dintre cele mai eficiente instrumente de promovare putand fi inscriptionate cu o gama foarte variata de informatii: prezentari multimedia, cataloage de produse, cursuri

 

DVD-urile si CD-urile personalizate sunt utilizate in comunicarea interna cu scopul de a arhiva si disemina informatii intre departamentele unei companii sau in comunicarea externa, fiind folosite la targuri, seminarii, conferinte, evenimente speciale, pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor, DVD-uri si CD-uri cu soft-uri, muzica sau prezentari multimedia.

 

AVANTAJE IMPRIMARE CD/DVD

 

  • Instrument eficient de promovare;
  • Inscriptionarea unei game variate de informatii;
  • Rezistenta la umezeala prin lacuirea UV;
  • Calitatea fotografica a imprimarii;
  • Instrument eficient pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor.