Imprimare si inregistrare CD/DVD

Advice Media ofera servicii de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.

 

IMPRIMARE CD/DVD este serviciul prin care suprafata unui cd sau dvd va fi personalizata cu grafica oferita de client. Imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet si UV.

 

MULTIPLICARE DATE se refera la inscriptionarea informatiilor pe un mediu de stocare, cd sau dvd, utilizand linii complet automatizate de tip Tower ce includ si verificarea automata a datelor inscriptionate. Suplimentar, clientii nostri pot alege sa ambaleze CD-urile si DVD-urile in carcase, iar pentru protectia la umezeala si zgarieturi, lacuirea mediilor de stocare. CD-urile si DVD-urile pot fi ambalate in carcase sau plicuri.

 

CD-urile personalizate sunt unele dintre cele mai eficiente instrumente de promovare putand fi inscriptionate cu o gama foarte variata de informatii: prezentari multimedia, cataloage de produse, cursuri.

 

DVD-urile si CD-urile personalizate sunt utilizate in comunicarea interna cu scopul de a arhiva si disemina informatii intre departamentele unei companii sau in comunicarea externa, fiind folosite la targuri, seminarii, conferinte, evenimente speciale, pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor, DVD-uri si CD-uri cu soft-uri, muzica sau prezentari multimedia.

 

AVANTAJE IMPRIMARE CD/DVD

 

  • Instrument eficient de promovare;
  • Inscriptionarea unei game variate de informatii;
  • Rezistenta la umezeala prin lacuirea UV;
  • Calitatea fotografica a imprimarii;
  • Instrument eficient pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor.