Gravura laser

Oferim servicii de gravura laser pe o gama variata de produse si pe diverse tipuri de materiale.

 

GRAVURA sau tehnologia laser este un serviciu special care permite inscriptionarea obiectelor din metal, sticla, lemn, plastic, cauciuc, carton sau material nobile. Gravura laser este o tehnologie care permite atat debitarea cu precizie, cat si inscriptionarea cu acuratete a unor suporturi diferite. Aceasta tehnologie realizata cu ajutorul laserului este caracterizata prin rezistenta in timp si prin posibilitatea inscriptionarii pe aproape orice tip de suport.

Utilizam gravura laser datorita rapiditatii, durabilitatii, dar si a calitatii excelente a obiectelor obtinute in urma procesului de gravare sau debitare. Gravura laser permite obtinerea unor imagini extreme de detaliate si fine cu o rezolutie de pana la 1200 dpi, astfel incat obiectele realizate prin gravura laser sunt de neegalat din punct de vedere al calitatii.

Gravura laser este o tehnologie eco-friendy ce nu produce reziduuri și nici noxe.

 

La Advice Media folosim tehnologia laser CO2 și Fiber, personalizand astfel o gama extrem de larga de obiecte promotionale: pixuri confectionate din lemn sau bambus, USB-uri din lemn, termosuri metalice etc. Liniile de productie utilizate ne permit personalizarea prin gravare a unor materiale precum: aluminiu, otel, ceramica, lemn, marmura, pvc, ceramica etc.

 

AVANTAJE GRAVURA LASER

 

Obiectele personalizate prin gravura au urmatoarele avantaje:

 

  • Cea mai rezistenta tehnica de personalizare pe obiecte metalice.
  • Inscriptionarea pe o gama foarte larga de suporturi.
  • Inscriptionarea este durabila in timp.
  • Obtinerea unor imagini detaliate si fine.
  • Cea mai rapida metoda de taiere de pe piata.
  • Tehnologie eco-friendly.