×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Faltuire

Oferim faltuirea ca serviciu de finisare folosit in realizarea de pliante, brosuri sau a altor materiale de hartie si carton a caror gramaj este cuprins intre 40 si 170 gr/mp.

 

FALTUIREA sau plierea este procesul de finisare a colilor de hartie ce se refera la indoirea acestora in diverse moduri. Faltuirea este recomandata pentru suporturi ale caror gramaje sunt cuprinse intre 40 si 170 gr/mp. Tipografia Advice Media utilizeaza faltuirea mecanica, cea a care functioneaza prin introducerea colilor de hartie intr-o caseta cu tampon reglabil, plierea realizandu-se intre doua role rotative. Colile de hartie sunt separate cu ajutorul unui jet de aer.

 

Avantajele faltuirii profesionale

 

Echipamentul de faltuire utilizat permite realizarea mai multor tipuri de pliere. Utilajul este unul profesionist permitand obtinerea unor produse calitative si respectarea termenilor de productie. Printre avantajele oferite de acest servicii de finisare se numara:


1. Timpi scurti de productie si executie a lucrariifaltuire
2. Pliere dreapta si precisa
3. Ajustare in functie de dimensiunea hartiei
4. Posibilitatea de pliere a unor formate diferite


Materiale tipografice ce trebuie faltuite

 

  • Pliante
  • Reviste
  • Harti
  • Materiale realizate din hartie cu gramajul cuprins intre 40 si 170 gr/mp