×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Calitate tipar

Pe parcursul celor aproapre 10 ani de existenta, Advice Media a privit relatiile cu clientii ca un parteneriat strategic ce se bazeaza pe oferirea de servicii tipografice calitative. In acest sens, Advice Media a investit permanent in echipamente profesionale, in sisteme capabile sa sustina automatizarea cat mai multor etape necesare productiei, in diversificarea portofoliului de produse si in achizitia de solutii soft actuale menite sa asigure o calitate ridicata a produselor realizate.

 

In ultimii ani, obiectivul major a fost diversificarea portofoliului de produse, lucru realizat prin achizitia de noi utilaje de productie si finisare, onorand astfel promisiunea facuta clientilor nostri: respectarea unor standarde inalte de calitate in ceea ce priveste produsele si serviciile tipografice.

 

CALITATEA MATERIALELOR

 

Calitate cartoane

Produsele tipografice vor fi tiparite pe carton de cea mai buna calitate, din gamele Xerox si Mondi.

 

Cartoanele din cele doua game sunt extrem de netede, albe intens şi necretate, fiind perfecte in redarea culorilor stralucitoare si a celor de contrast. Sunt special concepute pentru imprimantele digitale, pentru tiparirea in policromie si pentru ilustratii creative.

 

In realizarea diferitelor tipuri de carti de vizita folosim cartoane de grosime ridicata (300 g), cartoane speciale cu suprafete usor texturate, cartoane colorate in masa, plastic transparent, alb sau colorat si folie magnetica.

 

CALITATEA TIPARULUI

 

Pentru a respecta promisiunea facuta clientilor nostri, am investiti si vom investi permanent in echipamentele de productie, in utilajele de finisare si in alegerea celor mai buni furnizori de materii prime.

 

Am investit permanent in tehnologii si ne-am facut cunoscuti prin calitatea excelenta a tiparului, precum si prin finisarile deosebite ale produselor tipografice.

 

In prezent, liniile noastre de productie ne permit imprimarea pe o gama variata de suporturi. Putem printa la o rezolutie de 2400 x 2400 dpi, tipari cu efecte de text in relief, imprima pe cartoane colorate in masa, pe plastic, pe cartoane texturate, folie magnetica, grava pe diverse tipuri de material, imprima direct pe obiecte promotionale.

 

Pentru informatii detaliate despre serviciile pe care le putem oferi, puteti accesa pagina Servicii personalizare. Echipamentele noastre asigura faptul ca vom respecta standardele de calitate si rapiditate in ceea ce priveste productia.

 

calitate tipar

 

CALITATEA FINISARII

 

O mare parte din serviciile de finisare au fost automatizate prin investitiile care s-au facut de-a lungul timpului in utilaje de finisat noi si in solutii soft de ultima generatie. Pentru scurtarea si eficientizarea timpului de executie a lucrarilor, serviciile de finisare au fost integrate in fluxul de productie.

 

Taierea se face utilizand ghilotine profesionale, programabile, din gama Ideal. Colturile rotunjite se realizeaza cu ajutorul unui utilaj special (circumferinta 1, 3 sau 5 mm). Oferim servicii de finisare precum:

- biguire

- rizuire

- brosare

- capsare

- plastifiere mata sau lucioasa

- stantare

- lacuire selectiva