Brosuri

SKU
ADV1000
 • Cumparati 30 cu 1,40 lei fiecare si save 7%
 • Cumparati 50 cu 1,20 lei fiecare si save 20%
 • Cumparati 100 cu 1,20 lei fiecare si save 20%
 • Cumparati 200 cu 1,10 lei fiecare si save 27%
 • Cumparati 300 cu 1,00 lei fiecare si save 33%
CALCULATOR DE PRET

Extensii de fisier compatibile de incarcat: jpg, cdr, ai, pdf, psd, tiff

Calculeaza
SIMULARE GRATUITA
pentru fiecare produs
CANTITATEA MINIMA
cea predefinita in calculator
SUPORT SPECIALIZAT
comenzi@advicemedia.ro
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
1,50 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Cantitate 30 + 50 + 100 + 200 + 300 +
Pret bucata 1.4 lei 1.2 lei 1.2 lei 1.1 lei 1 lei
simple=>ADV1000
DESCRIERE PRODUS

Unele dintre cele mai utilizate materiale tipografice sunt cataloagele sau brosurile al caror principal scop este promovarea produselor si serviciilor unei companii. Utilizate in comunicarea externa, in cadrul targurilor sau expozitiilor, a intalnirilor cu stakeholderii, cataloagele trebuie sa atraga atentia prin partea grafica, calitatea print-ului si a finisarii.


Rasfoind un catalog de prezentare, potentialii clienti pot vedea toata gama de produse, de servicii, precum si preturile acestora. In functie de informatiile oferite printr-un astfel de material, brosurile pot fi schimbate lunar sau, dimpotriva, daca nu s-au produs modificari asupra produselor si a preturilor pot fi utilizate o perioada mai indelungata.


Daca respecta cateva principii atat in ceea ce priveste print-ul, cat si partea grafica, brosurile si cataloagele se pot transforma in instrumente eficiente de marketing şi comunicare.

 

La Advice Media tiparim brosuri sau cataloage in policromie sau alb-negru. Specificatiile tehnice sunt cele care influenteaza preturile brosurilor. In primul rand, tirajul cataloagelor influenteaza pretul, numarul paginilor, formatul in care urmeaza sa fie tiparite si serviciile conexe pentru care optati.

 

Preturile pot fi calculate direct pe site-ul nostru, prin intermediul calculatorului din aceasta pagina.  Preturile din calculator pot fi calculate pentru brosuri A4 si brosuri A5. Raportandu-ne la specificatiile clientilor putem tipari brosuri si sub alte formate. Pentru realizarea unor brosuri care sa se diferentieze cu usurinta de cele ale concurentei, recomandam apelarea la servicii conexe precum plastifierea copertii sau lacuirea selectiva a unor elemente grafice. Realizam brosuri si cataloagele legate prin arc metalic, capsate sau brosate.

 

Informatiile din brosura trebuie sa fie concepute pentru potentialii clienti.

 

Coperta sau prima pagina a cataloagelor este unul dintre cele mai importante elemente, modul in care ea este conceputa influentand daca brosura va fi deschisa sau nu. Partea grafica trebuie sa fie atractiva, sa starneasca dorinta de informare si curiozitatea clientilor.


Design-ul unui catalog trebuie sa fie diferit de cel al unui simplu flyer, sa contina mai multe informatii si mai multe pagini. Toate acestea trebuie structurate logic, astfel incat sa fie parcurse cu usurinta.

Format standard
A4 (210 x 297 mm) si A5 (149 x 210 mm)
Gramaje carton
Interior 130g mat/lucios si Coperta gramaj 250-350g mat/lucios
Fisiere acceptate
.cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisari optionale
Capsare, brosare tip carte sau spira metalica
Optionale
Se poate realiza plastifiere lucioasa sau lacuire selectiva

Livrare prin curier rapid

 

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare. . Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv

Produse populare
 1. Bricheta mecanice Campanie Electorala
  Bricheta mecanice Campanie Electorala
  1,15 lei
 2. Flyere campanie electorala
  Flyere campanie electorala
  0,28 lei
 3. Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  Afise 45x32 cm Campanie Electorala
  0,65 lei
 4. Notes personalizat A5 interior color
  Notes personalizat A5 interior color
  4,90 lei