Gilber business card holder

SKU
AP781198
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
de la 8,24 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Da click si VERIFICA aici STOCUL.
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
Cantitate 10 + 25 + 50 + 75 + 100 +
Pret bucata 8.16 lei 7.83 lei 7.42 lei 7 lei 6.59 lei
configurable=>AP7811982414
2415
2416
DESCRIERE PRODUS
Suportul pentru carti de vizita Gilbert este un accesoriu de nelipsit, fiind un cadou corporate apreciat. In ziua de astazi, cand totul se petrecere cu rapiditate, utilitatea portofelului, a gentii sau chiar a buzunarului a scazut dramatic, deoarece singurul lucru care ne trebuie cu adevarat atunci cand iesim la cumparaturi, este cardul bancar. Astfel, suportul pentru carti de vizita personalizat este solutia ideala atunci cand doriti sa va tineti toate cardurile intr-un singur loc, sigur. Astfel, suportul pentru carti de vizita Gilbert poate deveni un instrument de publicitate eficace atunci cand ii personalizati suprafata de 60x30mm cu elementele brand-ului sau datele companiei. Il puteti oferi cu incredere partenerilor de afaceri, furnizorilor si clientilor, asigurandu-va ca produsul ales va fi folosit cu placere datorita utilitatii crescute.
Culori disponibile
rosu, albastru, negru
Dimensiune produs
94 x 60 x 8 mm
Material produs
aluminiu
Metoda de personalizare
gravura laser sau print color
Dimensiune personalizare
60 x 30 mm

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv