Oferim servicii profesionale de biguire necesare in procesul de finisare pentru pliante, mape de prezentare, cutii, cataloage, brosuri si a altor produse din hartie si carton care necesita a fi pliate.

 

BIGUIREA este un proces de finisare ce permite deformarea suportului cu scopul indoirii ulterioare a acestuia. Pentru ca indoirea sa fie facuta intr-un mod profesionist trebuie utilizata o masina de biguit care preseaza o urma ce permite indoirea perfecta a tipariturii.


Biguirea este recomandata pentru suporturi ale caror gramaje depasesc 150 gr/mp. Produse in realizarea carora este necesara biguirea: mape de prezentare, pliante, felicitari, coperti carte, calendare birou tip prisma etc.


De exemplu, coperta unei carti nu ar putea fi realizata fara cele doua biguri de la cotor care permit imbracarea perfesta a blocului de pagini din interior. Mapele de prezentare nu pot fi realizate fara biguire. O mapa poate avea unul sau doua biguri, in functie de numarul de coli ce urmeaza a fi puse in ea.

biguire hartie

 

Echipamentul de biguire pe care-l utilizam este automat, fiind prevazut cu mod de lucru programabil. Comenzile de lucru sunt setate prin intermediul unui display LCD cu functie de touchscreen. Preluarea colilor se face automat, iar biguirea este de o calitate superioara, premitand indoirea acestora cu usurinta si finalizarea produsului dorit.