×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Create, Click, Print

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Carti de vizita decupate sub orice forma
Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea ...
Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile
Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe ti ...
Trei companii care ar trebui sa foloseasca calendarele personalizate
Oferirea de calendare personalizate la sfarsitul fiecarui an calendaristic este un mod foarte eficient de a face cunoscut numele si brand-ul firmei dumneavoastra in fata clientilor 365 de zile pe a ...

Biguire

Oferim servicii profesionale de biguire necesare in procesul de finisare pentru pliante, mape de prezentare, cutii, cataloage, brosuri si a altor produse din hartie si carton care necesita a fi pliate.

 

BIGUIREA este un proces de finisare ce permite deformarea suportului cu scopul indoirii ulterioare a acestuia. Pentru ca indoirea sa fie facuta intr-un mod profesionist trebuie utilizata o masina de biguit care preseaza o urma ce permite indoirea perfecta a tipariturii.


Biguirea este recomandata pentru suporturi ale caror gramaje depasesc 150 gr/mp. Produse in realizarea carora este necesara biguirea: mape de prezentare, pliante, felicitari, coperti carte, calendare birou tip prisma etc.


De exemplu, coperta unei carti nu ar putea fi realizata fara cele doua biguri de la cotor care permit imbracarea perfesta a blocului de pagini din interior. Mapele de prezentare nu pot fi realizate fara biguire. O mapa poate avea unul sau doua biguri, in functie de numarul de coli ce urmeaza a fi puse in ea.

biguire hartie

 

Echipamentul de biguire pe care-l utilizam este automat, fiind prevazut cu mod de lucru programabil. Comenzile de lucru sunt setate prin intermediul unui display LCD cu functie de touchscreen. Preluarea colilor se face automat, iar biguirea este de o calitate superioara, premitand indoirea acestora cu usurinta si finalizarea produsului dorit.