Carti de vizita din plastic: suport pentru eleganta si originalitate

carti de vizita plastic albPrima impresie conteaza in orice tip de comunicare, fie ca vorbim de cea business sau cea interpersonala. Atat datorita suportului utilizat, cat si design-ului, modul in care prezentarea dumneavostra printr-o carte de vizita este perceputa de catre clienti sau colaboratori se poate extinde, pozitiv sau negativ, asupra tuturor produselor sau serviciilor oferite de compania pe care o reprezentati.

Asa cum o carte de vizita obisnuita nu va trezi nicio senzatie de uimire sau surpriza celui caruia i-a fost data, o carte de vizita din plastic va va asigura o imagine profesionista, eleganta, atragand atentia inca din momentul in care a fost oferita.

Acest tip de carte de vizita este din ce in ce mai des folosita de catre cei din industria creativa datorita faptului ca satisfactia celor carora li se inmaneaza poate fi observata din primul moment. Un astfel de material tipografic impresioneaza si se diferentiaza cu usurinta de o carte de vizita obisnuita.

Cartile de vizita din plastic imprimate de tipografia online Advice Media au dimensiuni standard de 8,5 x 5,5 cm sau 9 x 5 cm, iar suportul pe care sunt imprimate datele este folia de polipropilena alba sau colorata. Un beneficiu major al plasticului este duritatea sa care il face rezistent la uzura pentru o perioada lunga de timp, nu se indoaie usor, nu se sifoneaza, are o textura si greutate care ii ofera eleganta si, in plus, orice culori sunt imprimate pe suprafata sa vor fi vibrante si intense. Pentru un efect remarcabil puteti opta pentru lacuirea selectiva a elementelor sau rotunjirea colturilor.

Datorita faptului ca suportul oferit poate varia in functie de cerintele dumneavoastra puteti folosi suprafata de imprimat in cel mai creativ mod cu putinta. Pentru a ne asigura ca produsul final este conform asteptarilor clientilor, va oferim cateva sugestii care sa va ajute atunci cand va decideti cu privire la datele care trebuie sa apara pe orice carte de vizita din plastic alb sau colorat:

1. Numele companiei, datele de contact si logo-ul trebuie sa apara intotdeauna, dar nu va rezumati doar la atat.

2. Functia pe care o detineti trebuie sa fie vizibila in mod obligatoriu pe orice carte de vizita.

3. Culorile sunt cele care atrag in principal pe potentialul client, insa nu abuzati de acestea, nu incarcati suprafata cu multiple nuante, asigurati-va ca acestea va completeaza design-ul. In cazul cartilor de vizita din plastic colorat, partea grafica nu poate fi conceputa cu fonte pline.

4. Pentru a va diferentia si mai usor, daca design-ul va permite, puteti alege imprimarea datelor sub forma “portrait”, pe verticala, in loc de modul clasic, pe orizontala, “landscape”.

5. O carte de vizita reflecta profesionalismul si este asociata brand-ului dumneavoastra. Asadar, in stabilirea design-ului va oferim cateva informatii utile accesand articolul “Designul unei carti de vizita”.

6. Dupa ce v-ati decis asupra a ceea ce vreti sa imprimati este deosebit de important sa alegeti o tipografie profesionista, cu echipamente speciale pentru un astfel de suport. In acest sens, Advice Media va asigura ca produsul final, datorita utilajelor profesionale utilizate, va avea o calitate ireprosabila, conform cerintelor clientilor.

carti de vizita plastic negru

carti de vizita plastic alb mat

carti de vizita plastic rosu