Fii diferit si creativ! Comanda carti de vizita transparente

carte vizita transparentaMentionam in unul dintre articolele precedente faptul ca achizitionarea de noi utilaje ne-a permis largirea gamei de produse oferite. Printre acestea se numara cartile de vizita transparente. In articolul de astazi vom puncta principalele caracteristici si avantaje ale acestor noi produse realizate prin tipografia online Advice Media.

O carte de vizita transparenta are o grosime de 0,5 mm sau 0,8 mm, echivalentul cartonului de 500 gr/mp, iar formatele standard pe care le recomandam sunt 8,5 x 5,5 cm sau 9 x 5 cm. Suportul utilizat este folia PP (polipropilena) semitransparenta care permite imprimarea suprafetei in policromie sau alb-negru.

Cartile de vizita transparente sunt ideale persoanelor care lucreaza in industriile creative si companiilor pentru care imaginea face parte din strategia de comunicare.

Dupa cum stim, in societatea de astazi nu mai este suficient sa apelezi la metodele traditionale de promovare. De aceea, o carte de vizita transparenta, imprimata in culori vii, impresioneaza prin textura, rigiditate, facilitand transmiterea mesajului dumneavoastra intr-un mod original si elegant.

Datorita suportului folosit, folia de polipropilena, suprafata cartii de vizita poate fi printata atat cu logo-ul, denumirea companiei, datele de contact, dar poate deveni si un suport indicat pentru imprimarea altor elemente (de exemplu puteti personaliza suportul sub forma unui card de loialitate, card de acces, card bonus s.a.). O carte de vizita transparenta inmanata clientilor sau partenerilor va duce la un plus de valoare afacerii pe care o reprezentati si ajuta la cresterea vizibilitatii brand-ului.

Tinand cont ca o astfel de carte de vizita aduna o multime de beneficii: durabilitate lunga in timp, posibilitatea de printare intr-o varietate de culori (la alegere putandu-se opta pentru lacuirea selectiva a elementelor sau rotunjirea colturilor), orginalitate, vizibilitate ridicata, cresterea notorietatii companiei, eleganta, va recomandam ca urmatoarea data cand va veti gandi sa folositi un instrument de marketing, sa alegeti cartile de vizita transparente realizate de tipografia online Advice Media. Ceea ce diferentiaza produsele noastre este calitatea ridicata, perioada rapida de imprimare de la BT, respectul pentru clienti si seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte.

Nu uitati, transportul este GRATUIT prin curier rapid pentru orice comanda de carti de vizita facuta online.

carte vizita transaprenta

carti vizita transparente