Principalele avantaje ale tiparului digital

tipar-digitalPrintul sau tiparul digital reprezinta o metoda calitativa si rapida de imprimare a materialelor precum carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, plicuri personalizate, flyere, brosuri etc.

Acest procedeu se refera la tiparirea unor materiale grafice pe suport fizic, principalul avantaj al printului digital fiind flexibilitatea; flexibilitatea in ceea ce priveste timpii de productie, tirajul si modificarile facute asupra graficii.

Clientii nostri sunt obisnuiti sa primeasca produsele intr-un timp scurt de la oferirea BT-ului (bunului de tipar), iar acest lucru este posibil tocmai datorita utilajelor digitale pe care le folosim in productie. Pe de alta parte, tiparul digital permite realizarea tirajului dorit de catre client, spre deosebire de tiparul offset unde sunt limite in ceea ce priveste cantitatea comandata.

Astfel, printre principalele avantaje ale tiparului digital se numara:

  •  Posibilitatea de a face modificari asupra graficii
  • Timpii scurti de productie a materialelor tipografice
  •  Realizarea cantitatii dorite de catre client
  • Printarea de date variabile; serviciul printare date variabile poate fi utilizat utilizat, in special, in cazul produselor precum plicuri personalizate, cupoane si carduri de reduceri
  • Calitatea ridicata a imprimarii
  • Posibilitatea de a tiparii pe hartie si cartoane speciale cu diferite striatii si texturi utilizate, in special, in cazul cartilor de vizita, a calendarelor, felicitarilor, mapelor de prezentare sau diplomelor
  • Tiparirea de materiale atat alb-negru, cat si in policromie

Tipografia Advice Media isi propune permanent sa imbunatateasca liniile de productie digitala si calitatea produselor oferite clientilor. Ne-am diversificat gama de produse oferite astfel incat, in prezent, putem printa pe o gama variata de suporturi, de la carton, lemn, sticla, plexiglas, coli magnetice si pana la gravarea materialelor promotionale metalice. Informatii despre toate aceste servicii va vom oferi intr-unul dintre articolele viitoare.