7 motive pentru utilizarea cartilor de vizita magnetice

carti de vizita magnetice avantajeCartile de vizita magnetice si magnetii publicitari fac parte din portofoliul celor mai noi produse ce pot fi comandate online de pe site-ul tipografiei online Advice Media.

Pentru alegerea variantei ideale pentru dumneavostra si afacerea dumneavoastra, puteti opta pentru una dintre dimensiunile standard dar, la cerere, putem realiza orice dimensiune sau forma pe care o doriti. Imprimarea se face pe o singura fata, policromie sau alb negru, iar in plus puteti alege lacuirea selectiva sau rotunjirea colturilor.

Cui se adreseaza cartile de vizita magnetice si magnetii publicitari?

Oricui doreste sa-si creasca vizibilitatea si sa se asigure ca mesajul transmis prin intermediul cartii de vizita sau magnetului publicitar ramane pentru mult timp la vedere. Sunt instrumente de marketing extrem de eficiente datorita materialului din care sunt realizate care adera la orice suprafata metalica, putand fi lipiti pe frigider, mobilier metalic, in interiorul masinii, dar pot fi folosite si in interiorul companiei pe automate de cafea si alte suprafete metalice amplasate in birouri sau locuri de recreere.

Care sunt avantajele cartilor de vizita magnetice si ale magnetilor publicitari fata de cartile de vizita clasice?

1. Sunt un instrument de marketing nou si inedit menit sa creasca vizibilitatea afacerii dvs. la un pret convenabil. Pentru mai multe informatii, pe pagina carti de vizita magnetice gasiti calculatorul de preturi si detalii despre livrare si plata.

2. Indiferent ce mesaj doriti sa transmiteti sau ce date alegeti sa imprimati, aveti din start un avantaj oferit de materialul folosit. Folia cauciucata cu proprietati magnetice rezista bine in timp, nu exista riscul deteriorarii ca in cazul cartilor de vizita clasice. Aproape toti colectionam magneti de frigider, alegerea facandu-se in principal pe considerente estetice, dar si functionale. Ce poate fi mai benefic unei afaceri decat prezenta in casa potentialilor clienti, pentru o perioada lunga de timp, doar prin intermediul unei carti de vizita magnetice?

3. Adresabilitatea: fie ca activati in domeniul medical, sunteti antreprenor, agent de vanzari, agent imobiliar, lucrati la un cabinet de infrumusetare, sala de fitness, companie de taximetrie, aveti propriul restaurant sau magazin, reparator sau electrician si lista poate continua, puteti oferi clientilor aceste carti de vizita pentru a le rasplati alegerea facuta, dar si pentru a va asigura ca veti fi prima alegere atunci cand necesita un anumit gen de servicii. Pe pagina modele carti de vizita puteti gasi modele de carti de vizita ce pot fi adaptate cerintelor dumneavoastra.

4. Diferentierea. Alegerea unui astfel de suport pentru a va face cunoscuti va va diferentia de concurenta, nu riscati sa fiti trecuti vederea, clientii fideli apreciind materialului oferit, iar potentialilor clienti le veti starni interesul.

5. Personalizarea informatiilor. Ceea ce doriti sa imprimati pe cartile de vizita sau magneti depinde exclusiv de dumneavoastra, fie date despre afacere sau produse si servicii, acompaniate de logo-ul companiei. Indiferent de datele ce urmeaza a fi imprimate, recomandam alegerea unei cromatici dinamice, care sa va faca remarcat. De asemenea, puteti opta pentru o forma care sa se plieze nevoilor dumneavostra.

6. Puteti realiza magneti de frigider sub forma unui mini-calendar, insotit de datele dumneavoastra si logo pentru a creste functionabilitatea suportului pentru clienti, dar si pentru a va asigura un loc pe biroul sau frigiderul acestora pentru un timp indelungat.

7. Fata de alte materiale promotionale care se preteaza doar anumitor contexte, magnetii publicitari pot fi distribuiti atat prin posta, in urma plasarii unei comenzi, la targuri, in mall-uri si in orice fel de spatii. Cartile de vizita magnetice va vor diferentia in cadrul conferintelor, intalnirilor de afaceri, trainingurilor, workshopurilor, lansarilor de produse sau in cadrul diverselor evenimente ce vizeaza promovarea de produse si servicii.

carti de vizita magnetice restaurant