Venice – un nou model de calendare de perete

2013 calendare de pereteFiindca va promiteam ca incepem prezentarea colectiei de calendare personalizate, astazi vom aduce in prim plan un nou model conceput pe baza unor fotografii facute in timpul spectacolului stradal venetian.

Carnavalul de la Venetia si mastile aristocrate au reprezentat principala sursa de inspiratie pentru acest nou model de calendare de perete.

Calendarul are 12 pagini + coperta, fiind printat in policromie. In preajma sarbatorilor de iarna, un astfel de calendar de perete poate face parte din cadourile corporate, fiecare pagina fiind personalizata cu informatii oferite de beneficiar.

Design-ul paginilor din interior este realizat astfel incat sa poata fi vizibile luna in curs, cea precedenta si cea viitoare. Legarea calendarelor de perete se face prin spira metalica si hanger.

Calendarul poate fi comandat online, design-ul fiind oferit gratuit. Livrarea calendarelor de perete se va face prin curier rapid, iar transportul este gratuit pentru orice comanda a carei valoare depaseste suma de 300 lei.

calendare de perete model Venice