Felicitari personalizate 2013

modele felicitari 2013In afara de colectia de calendare, pentru sarbatorile de iarna de anul acesta am realizat si cateva modele de felicitari personalizate. Felicitarile sunt grupate in mai multe categorii, putand alege astfel intre colectia Christmas Bells, Christmas Colors, Christmas Tree, Santa Claus sau Artwork.

Noile modele de felicitari personalizate pot fi tip postcard sau clasice. Cele postcard vor avea dimensiunea de 10 x15 cm sau 20 x 10 cm, iar cele clasice pot fi concepute in unul din urmatoarele trei formate 21×20 cm, 28×14 cm, 20×15 cm. Preturile oferite pe site sunt calculate in functie de formatele mentionate mai sus. Totusi, clientul poate opta si pentru tiparirea felicitarilor la o alta dimensiune.

Departamentul nostru grafic a reunit in cele cinci colectii de felicitari personalizate peste 80 de modele din care clientii nostri pot alege. Modelele vor fi personalizate cu informatiile oferite de beneficiar. Optional, felicitarile pot fi tiparite pe diverse cartoane speciale sau pot fi plastifiate mat sau lucios. La cererea clientului, felicitarile vor fi puse in plicuri personalizate cu adresa de livrare si cu datele de contact ale destinatarului.

Mai jos, va prezentam doua pagini din catalogul nostru cu modele de felicitari din colectia Artwork. Aceasta colectie este conceputa special pentru comunicarea business to business, modelele fiind diferite de cele clasice cu care ne-am obisnuit deja pana acum. Pentru un plus de creativitate, recomandam tiparirea acestor modele pe cartoane speciale. Un alt aspect ce trebuie specificat se refera la codurile ce insotesc fiecare felicitare; acestea trebuie mentionate in momentul plasarii comenzii.

felicitari craciun colectia art

felicitari craciun colectia art 02