Calendare de birou 2013 – model Peisaje

calendare de birou bannerIn cateva dintre articolele anterioare am prezentat o serie de modele de calendare de perete. Astazi, vrem sa incepem post-urile ce au in prim plan calendarele de birou. In ceea ce priveste acest tip de calendare, am realizat mai multe modele puse la dispozitia clientilor nostri in mod gratuit.

Fiecare calendar de birou va fi personalizat cu datele oferite de beneficiar. Oferim posibilitatea de a personaliza nu numai coperta calendarului, ci si fiecare pagina in parte. De cele mai multe ori, personalizarea calendarelor se face cu logo-ul companiei, adresa acesteia si alte date de contact (e-mail, telefon, site etc.).

Primul model de calendare de birou pe care vi-l prezentam a fost conceput la dimensiunea de 105 x 148 mm (A6). Hartia pe care se va face imprimarea in policromie va avea un gramaj de 150 g, iar suportul va fi din carton de 300 g. Calendarul va fi legat cu spira metalica.

Imaginile pe care le-am ales sunt reprezentative pentru fiecare luna in parte. Preturile calendarelor de birou difera in functie de tiraj; pentru calcularea acestora si pentru a plasa o eventuala comanda puteti accesa sectiunea calendare de birou.

calendar de birou 2013 peisaje